hamılelıkte grip

ali_ye

RABBİME ŞÜKÜR
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2008
1.793
11
42
23 haftlık hamıleyım usutmusum ve grıp oldum gozlerım yanıyor basım agrıyor sabah bır bardak adacayı ıctım bırsey kullanamıyorum bıtkı caylarını gunde kac bardak tuketmelıyız bebek aspırını kullansam zararı olurmu dr esım sormus nane lımon ıcsın ılac kulanmasın cumartesi gel demış bazıları gunluk bebek aspirini kullanıyorlar 9ay boyunca bende bırtane atsam zararı olurmu

canım geçmiş olsun Allah şifa versin... bende hamileliğimin ilk zamanları çok grip oldum boğaz enfeksiyonu ama hiç ilaç kullanmadım nane limon, portakal suyu (tabi ozaman kıştı) vs.. sende böyle şeylerle idare et bence kullanma ilaç biliyorum çok zor bir durum ama idare et anne olmak kolay değil şimdiden başlıyorsun fedakarlıklara...

Geçmiş olsun. Ben şimdi eşime yaptım kabuklarıyla ve çekirdekleriyle dilimlenmiş bir tane elmayı biraz suyla kaynat. Altını kapatıp en son limon koy kabuklarıyla dilimleyerek. Biraz demlensin sonra iç iyi geliyor...

öncelikle cok gecmis olsun
ilac almani tavsiye etmem dayanilmayacak gibi olursanda doktorun yazdigi bir ilaci alirsin ama normal yollarlada gecer grip
biraz ihlamura bir elma dogra bide limonun kabuklartini soy beraber kaynat ic ertesi güne biseycigin kalmiyo..bende hamilelign basinda grip olmustum ve böyle gecmisti..
bitki caylarinida günde 2 bardaktan fazla tavsiye etmiyolar
nane cayinida fazla abartma nane gebelikte rahim kasilmasi yapiomus

cok tesekkurler arkadaslar elma lımon ıhlamur mutlaka denıcem hava cok sıcak zor oluyor napalım yapcak bırsey yok herkeze saglıklı gunler

cok tesekkurler arkadaslar elma lımon ıhlamur mutlaka denıcem hava cok sıcak zor oluyor napalım yapcak bırsey yok herkeze saglıklı gunler

aliye geçmiş olsun iki hafta önce bende bayafgı grip oldum.doktoruma gittim.bana agrıların için anca parol içbilirsin dedi.burnun içinde serukfizyoloji kullan dedi.başka birşey önermiyoruz bol bol dinlen dedi çok şükür üç günde atlattım...sanada tekrar geçmiş olsun

gecmis olsun herkesee gebelikte grip daha bi zor oluyor,
bende hamileligimin 25- 26 .haftalarida grip olmustum ve suandada gribim. esimde bende evde yatiyoruz. ben nebir ilac nede bitki cayi kullanmadim zararli olur diye. hatta ilk gribimde dayanilmaz bas agrilari cektim doktorum panadol alabilirsin demesine ragmen kullanmadim.

ben astim ve bronsit hastasiyim.bi kac gundur nefes darligi cekiyorum geceleri hic uyuyamiyorum nefes alamadigim icin iki gundur nefes acici spreyimi kullanmak zorunda kaldim. cunki korktum bebegimde rahat nefes alamazsa diye, neyseki bebek spreyden etkilenmiyormus. oksurugum gecmis deil hala her oksurukte ister istemez ikinma oluyor bebegi cikartirim diye korkuyorumkaydirigubbakcemile3

X