hamılelıkte grip ve bogaz agrısı

SEV SAHIN

Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2019
164
28
13
31
merhaba hamılelıkte bogaz agrısı ve grıp gecıren anne adayları varmı , sanırım her hamılelıkte oluyormuş ?

Canım bebeğin hayırlı olsun ama çok kafaya takıyorsun.Çok kafaya takmak bebişini etkiler.İnşallah hemencik geçer gribin ama evham yapma ne kadar evham yaparsan kötüyü çekersin kendimden biliyorum da söylüyorum.Doktorunu dinle omun önerilerine uy yeter onun tavsiyesi dışında hap falan kullanma,bu parol dahi olsa

merhaba hamılelıkte bogaz agrısı ve grıp gecıren anne adayları varmı , sanırım her hamılelıkte oluyormuş ?
Maalesef bende var
Merhabalar arkadaşlar 29 haftalık hamileyim 5 gündür boğaz ağrısı ve bademcik şişmesi sorunum var ne yapsam geçmedi aşırı derecede mide bulantısı oluyor 34 yaşındayım ilk bebeğim olacak korktuğum için fazla bitkisel üründe ilaç kullanmak çekiniyorum. Limon . portakal. Elma sirkesi .bal tarçın limon sirke karışımı.ihlamur tuzlu su gargara ne denediysem geçmedi üstüne iyice arttı kulağıma ağrı vurmaya başladı ne yapabilirim acil yardım ihtiyaç var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…