• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelikte grip asisi

Blaurosie

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2010
1.291
17
0
- Yurtdışı
merhaba

gecen hafta kontrolumda doktorum önerdi grip asisini.herhangi bir zarar olmadigini söyledi..bende hayarim boyunca hic grip asisi olmadim.sizde yaptiranlar var mi? insallah yanlis yapmadim..

merhaba

gecen hafta kontrolumda doktorum önerdi grip asisini.herhangi bir zarar olmadigini söyledi..bende hayarim boyunca hic grip asisi olmadim.sizde yaptiranlar var mi? insallah yanlis yapmadim..

mrb.canim..

hic korkma benimde gecen gun doktorumda terminim vardi ve benim doktorumda onerdi ve yaptimda...

dogumdan sonra tekrar yapicaklarmis...

hatta esimede yaptirdi...

mrb.canim..

hic korkma benimde gecen gun doktorumda terminim vardi ve benim doktorumda onerdi ve yaptimda...

dogumdan sonra tekrar yapicaklarmis...

hatta esimede yaptirdi...

canim sende 33 haftalikmissin Allah kolaylik versin..tesekkür ederim cevabin icin..sanirim Almanyadasin sende..
ben hic grip asisi yaptirmamistimda icimde acaba diye bir düsünce kaldi.. ama rahatladim tesekkür ederim..:)))

canim sende 33 haftalikmissin Allah kolaylik versin..tesekkür ederim cevabin icin..sanirim Almanyadasin sende..
ben hic grip asisi yaptirmamistimda icimde acaba diye bir düsünce kaldi.. ama rahatladim tesekkür ederim..:)))

evet canim,

almanyadayim...hic korkmana gerek yok canim...raht olsun icin..

Ben doktoruma sormuştum. Grip aşısı olmalımıyım diye.. Bana boşu boşuna vücuduna mikrop yüklemeyelim gerek yok demişti. Ben yaptırmadım. Beslenmeme ve girdiğim ortamlara dikkat ettim. Bir sıkıntım olmadı.

Ben doktoruma sormuştum. Grip aşısı olmalımıyım diye.. Bana boşu boşuna vücuduna mikrop yüklemeyelim gerek yok demişti. Ben yaptırmadım. Beslenmeme ve girdiğim ortamlara dikkat ettim. Bir sıkıntım olmadı.

anladim ..ben hayatim boyunca hic grip asisi olmadim..Doktorum cok dedi ol diye bebek icinde iyi dedi..ikna etti ..bilmiyorum kafamda kaldi , insallah yanlis yapmadim diye burda sorayim dedim :)

Doktoruna güven derim, içinde bir sıkıntı olmasın sakın bir zararı olacağına inanmıyorum hamileliğinin tadını çıkar :9:

Back