Ya ne koca göğüslü arkadaşlarım vardı, ah bebeğim olsun bol bol emziricem kocaman gögğslerim var diye övünürlerdi ben köşemde boyun bükerdim.
Onlar hep yandan ek gıda desteği yaptı,
Ben buzluğumda sütleri kutuyla sığdıramadığımdan poşetledim, 3 kez buzluğu komple çöpe attım falan.
Hatta en son 2 ay sadece sabah 5 de emiyordu, ay diyordum emdiği ne ki 20 ccyi geçmiyodur, çünkü dolmuyırdu gögüsüm hiç artık.
Ama emmeyi bırakınca o öğün yerine tam 200 gram meyve püresi yemeye başladı, şuanda da 33 aylık veya 34, hala sabah 6 civarı 200 gram meyve püresini yiyor öyle yuvaya kahvaltıya gidiyor.
İçiniz rahat olsun.
Ben artık büyük gögüslü olucam diye sevinmiştim ama yine eskiye döndüler. Gerci bu ay yine büyüdü ama gebe de değilim, arada bi beden oynuyor benimki.
Bu arada benim gögüslerimden doğumöncesi hiç süt fln akmadı, öyle gögüslerimde ağrı hassasiyet de olmadı ki ben 42. Hafta doğurdum.
Siz daha 36 dasınız, yani doğumla birlikte , bebişin memeyi kavrayışıyla birlikte gelmeye başlıyor süt.
Bu arada tek gögüsümden 150-200 cc süt sağardım , 2 saat beklemiş süt sadece, benim medela idi pompam ve şişelerim, 100 ml alırdı, iki şişeyi doldururdum 15 dakikada. Dersin ki bu ufacık memeden mi çıkıyo bu kadar süt.
Bi kere böyle oğlum daha 40 günlük, misafirim gelmiş, 2 çocuklu, tecrübeli, bana bilmeden dedi ki bak gögüsün pörsümüş o gögüste süt yok işte bol bol şunu ye süt yapar bunu ye süt yapar fln

Dedim ki bir saattir emiyor bu gögüsü, uykusu bölünmesin diye cekmiyorum gögüsümü şuan uyuyor üstünde

Ne bilsin ben gögüslerimdeki sütü sağmadan azaltıyım diye lahana haşlayıp koyuyorum üzerine fln

Sadece sütüm var benim deyip konuyu kesip atmıştım