Hamilelikte Göğüs Kıllanması

blackfear

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2015
79
22
Arkadaşlar Merhaba,

Hamilelikte göğüs kıllanması normal midir? Tüy şeklinde ince ince kıllar çıkıyor göğüslerimde

Arkadaşlar Merhaba,

Hamilelikte göğüs kıllanması normal midir? Tüy şeklinde ince ince kıllar çıkıyor göğüslerimde
normal canım ilerleyen haftalarda göbişin de kıllanmaya başlayacak ayrıca diğer istenmeyenler de daha güçlü çıkacaklar hepsinin sebebi hormonlar

Hormonlar hormonlar :) neler yapıyor bize göbekte çıkacakların yanında hicbirsey onlar.
Doğumdan sonra dokuluyormus o nedenle kafanıza takmayın veya almayın aklinizda bulunsun

ben de cıktı göğüslerimde,çok çrkinler.ve ben hamilelikten önce lazer yaptırmıstım.0 tüy vardı her yerde.şimdi onlar da bile artış var,hormolar hormonlarrrrr..:)

Göbeğim Aldı başını gidiyor artık Göbek deliğimi kapatmaya başladılar belimde de çıkmaya başladı göğsü demiyorum bile o en sıradanı kaldı

O kadar kil cikicaksa saclari niye dokuyor bu hamilelik

Saçlarım da çıksaydı bunlar peruk gibi olurdu saçlarım herhalde çok yanlış Bölgelere gidiyor çooookk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…