• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte göğüs hassasiyeti

yilldizyilldiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2022
14
2
1
29
Selam kızlar, 6+1 günlük hamileyim. Yaklaşık 2-3 haftadır acayip bir göğüs ağrısı yaşıyorum, yüzüstü bile yatamıyorum o derece🤦🏻‍♀️😃 bu hassasiyet ne kadar daha devam edecek? Bilen, yaşayan biri varsa beni aydınlatabilir mi lütfen? 🙈

Hormonlar değişiyor sürekli ondan her ay farklı bir yer ağrısı oluyor 😂.
Bende 2. Ay kalmamıştı göğüs veya rahim kasılması vs.
Korkutmak istemem ama şimdide yan yatmaktan sol tarafımı hissetmiyorum artık. Sırt üstü bile yatmak rahatsız edici😅
En güzeli ise bu güzel serüvenin sonunda inşallah meleklerimize kavuşacağız

Hormonlar değişiyor sürekli ondan her ay farklı bir yer ağrısı oluyor 😂.
Bende 2. Ay kalmamıştı göğüs veya rahim kasılması vs.
Korkutmak istemem ama şimdide yan yatmaktan sol tarafımı hissetmiyorum artık. Sırt üstü bile yatmak rahatsız edici😅
En güzeli ise bu güzel serüvenin sonunda inşallah meleklerimize kavuşacağız
Ayy neyse az kalmış 2 aysa eğer 🙈 evet, sağlıkla gelsinler inşallah 🙏🏻🥹

Meraba bişey sormak istiyorum 10 haftalık hamileyim göğüs hassasiyetim kayboldu acaba bebeğe bişey olmuş olabilir mi ?

Selam kızlar, 6+1 günlük hamileyim. Yaklaşık 2-3 haftadır acayip bir göğüs ağrısı yaşıyorum, yüzüstü bile yatamıyorum o derece🤦🏻‍♀️😃 bu hassasiyet ne kadar daha devam edecek? Bilen, yaşayan biri varsa beni aydınlatabilir mi lütfen? 🙈
4 haftadayım ama dokunamıyorum üstüne yatamıyorum geçti mi sizin ağrı, geçtiyse ne kadar sürdü

ben 5+6dayım ve hafifledi sanki ağrım. yüzüstü falan yatabiliyorum en azından. uçlarda kaşıntı var sürekli ama onun dışında ağrısı hafifledi gibi hissediyorum

Back