Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
:teselli:20. haftadayım...göğüslerimde çatlamalar oldu..kakao yağı kullanıyorum ,siz ne kullanıyorsunuz...lütfen fikir verin..:teselli::teselli::teselli::teselli:
canım bende 30 haftadayım, karın bölgeme masaj yaparak bebe yağı , vazelin falan sürdüm düzenli olarak,çok bol su içtim şu ana kadar hiç çatlama olmadı fakat ben göğüslerime çatlamaz diye hiç bakım yapmamıştım 25 haftalıkken çatladılar, bende çok üzüldüm çatlakları gördükten sonra kremleri yağları sürdüm ama oluşan çatlak için artık çok geç maleseff doktorunda bişey yapabileceğini sanmam çünkü çatlayacağı varsa ne yaparsan yap çatlıyo iştee
cnm bnm doktorum mustela stretch marks double action onerdi...bunu devlet karsılamıomus ama etkili dedi..netten bktım 80 tl:18:alıcamı zannetmıorum cok pahalı:2:
cnm bnm doktorum mustela stretch marks double action onerdi...bunu devlet karsılamıomus ama etkili dedi..netten bktım 80 tl:18:alıcamı zannetmıorum cok pahalı:2: