Hamilelikte göbegin üstünde cöküntü

aquarius24

Dilhûn
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2015
2.192
2.984
iyi aksamlar arkadaslar, bu sabahdan beri karnimda degisik agrilar vardi, henüz hic sanci falan yasamadigim icin bilmiyorum sancimiydi diye..Yanliz agrim gectikten sonra göbegimin yani göbek deligimin bir kac parmak üst tarafinda ice dogru bir girinti olustu, resmen bir bosluk varmis gibi duruyor. Böyle birsey yasayanlar varmi? Veya ne olabilir acaba fikri olan varmi?

Bazen bebek büuüdüğü için bir tarafa yığılabiliyor ve diğer tarafts çöküntü oluşabiliyo ilk farkettiğimde çok korkmuştum sonra alıştım ama ağrı nerede?nasıl bir ağrı?

Bazen bebek büuüdüğü için bir tarafa yığılabiliyor ve diğer tarafts çöküntü oluşabiliyo ilk farkettiğimde çok korkmuştum sonra alıştım ama ağrı nerede?nasıl bir ağrı?

Karnimin üst tarafinda göbek deliginin üst kismi, cöküntüde orda saten, bu sira birden bire büyüdü karnim benimde aklima ilk belki sekil degistiriodur diye geldi, elle üzerinden gecince orasi baya bi bos geliyor

agriyi nasil tarif etsem onuda bilemedim bildigin üsütmedeki gibi bi agri degilde sanki bi agirlik geliyormus karnin cekiliyormus gibi

Ben onun bebişten olup olmadığını biraz yumuşakça okşadıktan bir süre sonra normsl halini alımca anlıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…