hamilelikte glucophage kullananlar

ozed_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2013
478
58
Arkadaşlar bende pco vardi ve doktorum glucophage vermişti doktor gerekirse gebeliğin 14. Haftasına kadar kullanılacak diyor sizlerden gebeyken glucophage kullanan var mi

canım ben de glucophage kullanıyordum pco var bende de ama hamile olduğumu öğrendiğimde bıraktım doktorum bırak dedi şuan sadece progestan ve folikasit kullanıyorum

canım ben de glucophage kullanıyordum pco var bende de ama hamile olduğumu öğrendiğimde bıraktım doktorum bırak dedi şuan sadece progestan ve folikasit kullanıyorum

Cnm bende progestan kullanıyorum daha folik asit e başla demedi herhalde onu da verir

Cnm hamileligin nasıl gidiyor kaçıncı haftadasın
canım 6 haftaya girdim bu hafta ama bugün doktordan tama öğrenecem gününü geçen hafta keseyi gördük bu hafta kalp atışları için gidecem birazdan doktordayım inşallah her şey yolundadır çok heyecanlı anlar:) canım genel olarak iyiyim çok şükür uykum çok geliyor çok sık lavaboya gidiyorum bugün sabah da mide bulantısıyla uyandım sen canım nasılsın

Cnm benim bir kac gündür mide bulantim yok arada kasık bolgeme agri giriyor ama sanirim gaz sancısı gibi bir şey bende yarın gidicem doktora inşallah yavrularimizi sapasağlam alırız kucaklarimiza

Cnm benim bir kac gündür mide bulantim yok arada kasık bolgeme agri giriyor ama sanirim gaz sancısı gibi bir şey bende yarın gidicem doktora inşallah yavrularimizi sapasağlam alırız kucaklarimiza
amin inşallah canım bugün kalp atışını ve bebeğimi gördüm çok başka canım ya çok duygulandım içinde minik bir kalp atıyor inşallah sağlıklı alırız kucağımıza canım

nesli_ankara06musunt: 41269595 .!.:
canım ben de glucophage kullanıyordum pco var bende de ama hamile olduğumu öğrendiğimde bıraktım doktorum bırak dedi
şuan sadece progestan ve folikasit kullanıyorum
Cnm elevit kullaniyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…