• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelikte gıda zehirlenmesi geçirdim yardım edin lütfen

Hatice9293

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2016
514
170
103
Kızlar 19+3 haftalık hamileyim ve 2 gün önce pilavdan zehirlendim çok şükür bebeğin kalp atışını gördüm ama çok ağrım var hala devam ediyor bu saatten sonra bebeğime birsey olmaz değil mi birde çabucak bunu atlatmak için ne yapayım süt filan mı içeyim ne yapmalıyım doktor ağrı kesici verdi ama ben organik şeyler le geçsin istiyorum yardım edin lütfen çok kötü hissediyorum kendimi

Bol bol da su iç canım zehiri atsın vücut.. Çok geçmiş olsun.. Dikkatli ol pilav tavuk gibi şeyler çok çabuk zehirleme yapabiliyor..

Dr ne dedi Can'ım. İnilh bişey olmaz sen biraz miden bağırsakların çekersin bu durumu ama bolca meyve su tüket ki vücut atsın

Ağrı kesici verdi kullan dedi bol sıvı tüket dedi çok ağrım var acaba normal mi bunu bile bilmiyorum

Ağrı kesici verdiğine göre ağrın olur diye vermiştir. Kullan canım ağrını kessin. Senin ağrıdan çektiğin stres bebeği de etkiler. Meyve suyu, su, çorba,ılık papatya çayı falan tüket ya da sadece limon çayı tarzı. Doktorun dediği gibi bol sıvı tüketmelisin.

Ağrı kesici verdiğine göre ağrın olur diye vermiştir. Kullan canım ağrını kessin. Senin ağrıdan çektiğin stres bebeği de etkiler. Meyve suyu, su, çorba,ılık papatya çayı falan tüket ya da sadece limon çayı tarzı. Doktorun dediği gibi bol sıvı tüketmelisin.
İnşallah şifa olur

Back