- Konu Sahibi Pamik_PrenSes
-
ben de sebamed kullanıyordum hamileyken,halen de kullanıyorum.mantar enfeksiyonunu önlüyor...
insan kendini daha temiz ve ferah hissediyor dimi. Bende kaşıntılarım başladığında kullanmaya başlıyorum bir iki güne kadar geçiyor birde çok sık çamaşır değiştirmek ve o bölgenin nemli kalmamasıda çok önemli
dandini bu arada kıznın küçüklüğü aynı benim küçüklüğüm boshayallersmile
çok tatlı bi bebeğin var ALLAH bağışlasın
kasintinin sebebi mantar olabilir,bakteri olabilir yada baska bir sebebi olabilir.Doktorun suruntu alip labaratuvarda incelemesi lazim ki uygun tedavi onersin,ustelik hamilesiniz niye ihmal etmis ki,yayilip ilerlerse daha kotu olur.Oyle urunler kullanmani onermiyorsa doktorun uygun bir tedavi versin,cunku kasinti cok rahatsiz edici olabiliyor.Yikama jelleri gecici rahatlik saglasa bile uzun vadede isleri daha da zorlastirabilir,ki anladigim kadariyla sizde surekli bir hal almish.Gecmis olsun.
saol sofikacım .SÜrekli bi hal almış derken arada tekrarlıyor uzun sürmüyor bereket çünki o kaşıntılar dayanlcak gibi değil.Şikayetlerim başladığındada daha özen gösteriyorum çamaşır 1 kez değiştiriyorsam günde 2 üç kez değiştiriyorum ve nemli kalmamasına dikkat ediyorum ve bi kaç güne geçiyor.Bu kadar dikkatli olamama karşın neden oluyor bu mantar enfeksiyonu anlamıyorum.Hamile kalmadan öncede bu gibi şikayetlerim olmuştu.yanlız senin dediğin gibi suruntu filan almadılar ki 3 doktora gitttim ben bu şikayetler yüzünden hiç birimi anlamadım bu doktorumda bi tehşis koymadı rahmimde ufak bi yara olduğunu sölüyor ve ftil yazıyor ama bi dahaki gidişimde ben mantar enfeksiyonundan şüpheleniyorım lütfen daha ayrıntılı baksanız diyim bari.Acaba rahimdeki yarada bu gibi şikayetleri benzer şikayetlermi yapıyor :uhm:
kızlar mantar için.... taharetlenirken temiz maşrapanıza 1 kaşık elma sirkesi koyup yarısını suyla doldurun, her tuvalette o şekilde taharetlenin.. diğer jellere hiç gerek yok.. elma sirkesi mantarın düşmanıymış.. ama sakın direkt sürmeye kalkmayın aman.. bilmiyorumkismile
evet canım bende okumuştum bunu bi formda bunu yapıcam fakat hamileyim zararlı olurmu diye düşünüorum ama yapıcam teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?