hamilelikte genital ağda?

acelya_can

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
36
Yer
Eskişehir
slm kızlar bende yeni üye oldum.evet bende hamileliğimin 8. haftasındayım.bugüne kadar malum bölgeye hep jilet kullandım şimdide korkuyorum ağda yapmaya çünkü daynamıyorum acısına.hamileliktenmidir nedir sanki daha çok acıyacak gibi geliyor korkudan ağdaya geçemedim daha birde kasılmalar çok olursa çocuğa zarar verirmiki...ben beceremiyorum acıdan yarıda kalıyo sonra vuruyorum jileti..hamile bayanlar nasıl yapıyorsunuz ağda olayını lütfen beni aydınlatırmısınız..

hamıleyken daha hassas oldugu doğru.ben de ılk gebelığımde hep jılet yaptım ama sonlara doğru çok zor oluyor.çünkü göbeğinde ayaklarını bıle göremıyorsun kaldı ki.....ama bu sefer sadece kasık bölgeme yapmaya başladım kendım.yanı amalıyat kesısının yapılacağı bölgeye gerısı gene jılet maalesef ben de dayanamıyorum çünkü.ha ama benım mecbur sezeryan olacak tabı senın durumun bellı değil.aman canın daha kıymetlı boşver herkes ağda mı yapıyo sankı.zaten normal doğum olacak olursa oranın ne durumda oldugunun pek bı önemı yok ama sezeryanda hasta bakıcı gelıp bakıyo uygun görmezse hemen jıletle gecıyolar üzerinden.

hamıleyken daha hassas oldugu doğru.ben de ılk gebelığımde hep jılet yaptım ama sonlara doğru çok zor oluyor.çünkü göbeğinde ayaklarını bıle göremıyorsun kaldı ki.....ama bu sefer sadece kasık bölgeme yapmaya başladım kendım.yanı amalıyat kesısının yapılacağı bölgeye gerısı gene jılet maalesef ben de dayanamıyorum çünkü.ha ama benım mecbur sezeryan olacak tabı senın durumun bellı değil.aman canın daha kıymetlı boşver herkes ağda mı yapıyo sankı.zaten normal doğum olacak olursa oranın ne durumda oldugunun pek bı önemı yok ama sezeryanda hasta bakıcı gelıp bakıyo uygun görmezse hemen jıletle gecıyolar üzerinden.

gabbana ilgin için çok teşekkürler canım..birazda olsa içimi rahatlattın.. amaaaaann ...meleğimi elime alacağım gün bence daha önemli demi .ya birde şans bence 8 ay ağda yaparsın 9. ay tam yapayım derken haydi pıt bebek gelmiş jilette olsa temiz olsa yeter heralde. tekrar teşekkürler. iletilerinizin altında bir çizelge var ay ay onu nasıl yapıyorsunuz..

rica ederim.aman bakma bızler temız ınsanlarız.hele o devlet hastanelerınde o doktorlar neler göruyorlar kımbılır.akarı var kokarı var vs vs olanı var.dediğim gibi normal doğum da zaten farketmez kalıp da temız mı değil mi onula ılgılenmıyordur dr lar ama sezeryan da mecburen kasık bölgesının temız olması lazım onda da aşağısı dert değil:9:

arkadaşlar endişelenecek bir şey yok bende 18 haftalık gebeyim ben ağda kullanıyorum bebeğe hiçbir sakıncası yok rahatla kullanabilirsiniz.Ayrıca uzun süre gidiyor jileti pek tavsiye etmiyorum size.

sakıncası olmadıgını bılıyorum ben de ağda yapıyorum 22 haftam bıtmek uzere.bizim tek derdımız canımızın acıması:23:

sakıncası olmadıgını bılıyorum ben de ağda yapıyorum 22 haftam bıtmek uzere.bizim tek derdımız canımızın acıması:23:

22 haftada genital bölgeyi nasıl görebiliyorsun canım benim 15 haftalık genital bölgemi zor görüyorum. allah kolaylık versin....ağda herzaman temiz olanırdır ama dayanabilene tabiii....

gabbana ilgin için çok teşekkürler canım..birazda olsa içimi rahatlattın.. amaaaaann ...meleğimi elime alacağım gün bence daha önemli demi .ya birde şans bence 8 ay ağda yaparsın 9. ay tam yapayım derken haydi pıt bebek gelmiş jilette olsa temiz olsa yeter heralde...

benim aynen öyle oldu. 9.aya kadar ağdayla temizledim oh ne güzel, acı da olsa temiz oluyordu. ama muhtemel doğum terihinden 2 hafta önce sancılarım geldi (ki ben o haftasonu gidecektim ağdaya düşünün halini) Doğum o kadar hızlı ilerliyordu ki eve dönüp jilete bile fırsat kalmadı.

rica ederim.aman bakma bızler temız ınsanlarız.hele o devlet hastanelerınde o doktorlar neler göruyorlar kımbılır.akarı var kokarı var vs vs olanı var.dediğim gibi normal doğum da zaten farketmez kalıp da temız mı değil mi onula ılgılenmıyordur dr lar ama sezeryan da mecburen kasık bölgesının temız olması lazım onda da aşağısı dert değil:9:

sevgili gabbana, ben de temiz bir insandım ama malesef ebeler beni öyle görmek durumunda kaldılar ki bu benim korkulu rüyamdı. kimbilir bana da ne dediler. ben sancı çekerken bi taraftan açıklama yaptım ama bu neyi değiştirdi bilemem. ne zaman ne olacağı belli olmuyor. özel hastanede doğum yapmama rağmen doktorum doğuma yetişemedi bile, ebeler yaptırdılar ve normal doğum olmasına rağmen ebeler önce orayı bi güzel temizlediler. çünkü oraya da dikiş atılıyor ve temiz olması gerekiyor. tabi her kontrolde görüştüğün ve nazikçe konuşup sohbet ettiğin kişilerin o bölgeyi jiletlemesi insanı yerlerin diplerine sokmuş olsa da bebeği kucağına aldıktan sonra olup biteni unutmak kolay oluyor...

22 haftada genital bölgeyi nasıl görebiliyorsun canım benim 15 haftalık genital bölgemi zor görüyorum. allah kolaylık versin....ağda herzaman temiz olanırdır ama dayanabilene tabiii....

çok rahat görüyorum valla.kılolu mu hamıle kaldın sen ya da eskıden de göbeğin varmıydı?bılmedım kı şimdi ben 15 haftalık da daha göbek bile çıkmaz doğru dürüst.

çok rahat görüyorum valla.kılolu mu hamıle kaldın sen ya da eskıden de göbeğin varmıydı?bılmedım kı şimdi ben 15 haftalık da daha göbek bile çıkmaz doğru dürüst.
yoo çokta fazla kilolu sayılmam ama ikinci hamilelik bende... ilki sezeryanla olmuştu. ama 4 aydan itibaren hamilelik anlaşılır duruma geliyor. benim sıkıntı ağda yaparken o bölgeyi gergin tutmak için bastırınca kendimi rahatsız hissediyorum sanki bebeğe zarar gelecekmiş gibi oluyor...

rahat rahat agdanı yaptır canım jiletle basmı olur hem daha 8 haftalık hamilesin hiç birsey olmaz korkma
ben dogumdan 1 hafta önceki agdayı sırt üstü yatamadıgım için ayakta yaptırmıstım
malesef sezaryen dogum yaptım dogum sonrası ilk agdada ameliyat yerime bez serdim tuttum öyle yapıldı ama bence agdaya gec hamileykende kaygısız ol :)
kolay gelsin:ssz:

yoo çokta fazla kilolu sayılmam ama ikinci hamilelik bende... ilki sezeryanla olmuştu. ama 4 aydan itibaren hamilelik anlaşılır duruma geliyor. benim sıkıntı ağda yaparken o bölgeyi gergin tutmak için bastırınca kendimi rahatsız hissediyorum sanki bebeğe zarar gelecekmiş gibi oluyor...

yok canım yaa bişi olmaz.benım de 2 hamılelığım.bugun gıttım hatta ağdaya.evde uğraşmak zor geldi.

Back