Merhaba,
32 haftalık hamileyim fakat adet tarihime göre 35 haftalık hamile olmam lazım, pazartesi doktora gittiğimde bebeğin adet tarihime göre baş ve uyruk kemiği ölçümlerinin iki hafta geri olduğunu söyledi ve detaylı ultrasyon istedi detaylı ultrasyonda 3 hafta bi gerilik çıktı Allah biliyo iki gündür yaşadığım üzüntüyü doktorum beni panikletmedi hiç ama annelik duygusu işte insan kendini endişe etmeden geri alamıyo ilk 3 ay ki ultrasyon değerlerini istedi onlarda yanılma payı daha azmış bugün getirdim geriliğin iki haftaya düştüğünü büyük ihtimalle adet düzensizliğimden dolayı düşük bir ihtimal dahi olsa yumurtlama dönemimi geçtikten sonra hamile kaldığımı ona amniyon suyumun normal ama bebeğin küçük görünmesi anormal gelmiş çünkü gelişim geriliği olan bebeklerde amniyon suyundada sorun oluyomuş o yüzden endişelenmemem gerektiğini çok az bi kilo azlığı olduğunu ve doğuma kadar bunu toparlayabiliceğimizi söyledi başına daha önce böyle bir durum gelen ya da bunu yaşayan arkadaşlar hiç korkmasınlar ta ki doktorunuz aksini söyleyene kadar illa yumurtlama döneminde hamile kalıncak diye bişey yok çok düşük bir ihtimalde olsa o dönemi aştıktan sonrada benim gibi hamile kalabilirsiniz :)