- 7 Şubat 2019
- 207
- 49
- 26
-
- Konu Sahibi Hayalperestleydi
Bana cevap yazacak kimse yokmu acaba lütfen yaşayan kimse yok mu böyle durumu
İnşallah ya inşallah canım böyle sözler duymaya o kadar ihtiyacım var ki günlerce ölüp ölüp diriliyorum yaa peki sence hamileliği hesaplarken çatlatma iğnesi veya iğneden sonraki ilşki tarihinden mi hesaplamalıyım teşekkür ederim cevap verdiğin için Allah razı olsunCanım birazda doktorun becerisine bağlı o ölçüm işlemleri. En doğru ölçüm vajinal ultrasonda oluyor bence. Kalp atışı içinde endişe etme ben 7. Haftada duymuştum kalbini 8 e kadar duyulmayabilir demişti doktorum. Hafta hesabınıda son adet tarihine göre yapmıştır. İçini ferah tut
İnşallah ya inşallah canım böyle sözler duymaya o kadar ihtiyacım var ki günlerce ölüp ölüp diriliyorum yaa peki sence hamileliği hesaplarken çatlatma iğnesi veya iğneden sonraki ilşki tarihinden mi hesaplamalıyım teşekkür ederim cevap verdiğin için Allah razı olsun
Hmm o zaman son adete göre 10 hafta 6 günlük oluyorNereye gidersen git gebelik son adet tarihinden hesaplanır canım çatlamayla yumurtlamayla değil
Hmm o zaman son adete göre 10 hafta 6 günlük oluyor
Hayır canım kanamam yok ayrıntılı ultrasonla da baktılar rahimde de kanama sıvı birikimi falan yoktu kesenin şekli de düzgün dedi doktor rahimde titreşim var ya kalp atışı yada rahim kendisi titriyor dedi 1 hafta bekle dedi Allah sabır versin canım inşallah bida hamile kalırsın sağlıcakla alırsın kuacagına inşlhKanamanız falan varmı bende 25 gün önce aynı şeyleri yaşadım..kanama ile gittim doktora 8 haftada olmam gerekirken 6 +2 de kalmış baya baktılar ama yok malesef bir gün sonra sonlandırıldı..
İnşallah canım sağ ol ❤Doktorun 6 hafta 1 gün demiş kese boyutuna göre konuşmuş belliki tam 7. Haftaya girdiğinde yada arefe günü tekrar kontrol ol canım inşallah sağlıklı ilerler gebeliğin
Hayır canım kanamam yok ayrıntılı ultrasonla da baktılar rahimde de kanama sıvı birikimi falan yoktu kesenin şekli de düzgün dedi doktor rahimde titreşim var ya kalp atışı yada rahim kendisi titriyor dedi 1 hafta bekle dedi Allah sabır versin canım inşallah bida hamile kalırsın sağlıcakla alırsın kuacagına inşlh