- 7 Şubat 2019
- 207
- 49
- 26
- Konu Sahibi Hayalperestleydi
Merhaba lütfen konu hakkında bilgisi olan başına böyle bir şey gelen yardım edin lütfen kafam çok karışık hamileyim son adet tarihim 14 mart düzensiz adet oluyorum ve klomen çatlatma iğnesiyle hamile kaldım 26 mart çatlatma iğnesi oldum 36 saat sonra ilişki dedi doktor yani 28 mart ilişki oldu beta hcg degerim güzel yükseldi 2 mayısta doktora gittim 15 mm di kese 5 haftalık dedi kese gayet güzel dedi yolk sac da göründü kalp atışı ve bebek için iki hafta sonra gel dedi 20 mayısta gittim kese gene aynıydı boyutu bebekte yoktu 10 gün sonra gel dedi ben bugün başka doktora gittim 27 mayısta kese boyutu 13 mm di doktor kalp atışı göremedi beni ayrıntılı ultrasona radyoloji uzmanına yönlendirdi radyoloji uzmanı kese düzgün etrafında kanama yok falan dedi rahimde titreme var kalp atışıda olabilir rahim kendisi de titriyor olabilir dedi 1 hafta bekle dedi kafama takılan 2 mayısta 15 mm olan kese 27 mayısta 13 mm di ve 6 hafta 1 günlük dendi 2 mayısta 15 mm keseye 5 haftalık dendi başına böyle bişy gelen var mı ben artık ne yapcagımı şaşırdım artık hiç bişy anlamadım bu belirsizlik beni öldürck lütfen yardım