Gebeliğe Hazırlık HAMİLELİKTE GAZ SIKIŞMASINA NE ÇARE OLUR?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

incig

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2022
315
115
18
Arkadaşlar selam, dün 3 bardak orman meyveli kefir içtim canım çok çekti diye. İçmez olaydım akşam karnım patlayacak gibi oldu, sabaha karşı 4.30da acile gitmek zorunda kaldım. Gaz sancısı dan inleyip durdum uyuyamadım. Acile gittim ama onlar da test yapmaktan başka bişey yapmadılar. Hamileyim diye kimse ellemek istemedi beni. Gaz sıkıştığı için ishal ve istifra oldu. Bebişle alakalı bir sıkıntı yok. Benim hatam. Midemde zaten reflü var. Çok fazla birşeyler yiyip içince ağrılarım hep olur. Ama kefir çok farklı bi etki yaptı. Çok canım çekince dayanamadım. Sabah 7de eve geldim biraz rahatlamıştım ama öğlen uyandığımdan beri hala biraz gaz sancım var. Çıkaramıyorum. Nane limon vs de kaynatamıyorum. Zararları olabilir diye. Ne yapmam gerekiyor bu durumda?

Gebelikte gaz için youtube de birkaç video izle hareket yap iyi gelir bende öyle yapıyorum bnm midemde sizin gibi ama dikkat ediyorum canım çok cesede 1 bardaktan fazla hicbirsey içmiyorum maden suyu için isterseniz

Maden suyu iyi gelebilir aynen ama sade olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…