• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelikte gastrit

yassah

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
6
Merhaba ben 8 hafta 1 gunluk hamileyim hamilelikten oncede mide sorunlarim vardi gastrit demisti doktor ara ara mide koruyucu surup falan iciyordum iyi geliyordu.simdi ilac icemiyorum.cok az yiyorum o bile boğazıma geliyor surekli mide bulantisi var hamileliktenmi yoksa gastritmi bilemiyrum.decavit vitamin ve folik asit iciyorum daha iki aylik hamileyim boyle 9 ay nasil gececek bilmiyorum .midem agzimda resmen.benim durumumda olan varmi?

Valla canım benimde çok merak ettiğim bi konu bu hatta blki hamile kalırm dye ilaç kullanmyrm şimdidn 1 haftadr ne yerdeym ne gökte hamileyken dha zordur eminim doktoruna danşmadın mı blki ona göre bi çözüm önerirdi

3 ay sabredip ondan sonra rahatlatici ilac verebilirler belki..mide yanmasina leblebi iyi geliyor...iyi gelen yiyeceklere yoneleceksiniz...bitki caylari da masum degil...allah yardimciniz olsun

Benim de bazi yiyecekelre yanmalarim oluyor.zor gercekten

Merhaba ben 8 hafta 1 gunluk hamileyim hamilelikten oncede mide sorunlarim vardi gastrit demisti doktor ara ara mide koruyucu surup falan iciyordum iyi geliyordu.simdi ilac icemiyorum.cok az yiyorum o bile boğazıma geliyor surekli mide bulantisi var hamileliktenmi yoksa gastritmi bilemiyrum.decavit vitamin ve folik asit iciyorum daha iki aylik hamileyim boyle 9 ay nasil gececek bilmiyorum .midem agzimda resmen.benim durumumda olan varmi?
Canım ben de senin gibiyim. Gastiritim vardı. İlaç verilmiyor ne yazık ki. Hamilelikten bulanıyordur miden. dremmine mi neydi bi hap vermişti bana doktor mide bulantısı için günde üç tane içme hakkım vardı o çok iyi gelmişti bana.

Decavit bulantı yapabiliyor yatmadan hemen önce almaya çalış. Mideni rahatlatmak için gaviscon ya da renie duo içebilirsin bana doktorum ikisinin de gebelikte güvenilir olduğumu söylemişti. geçmiş olsun.

Gaviscon surup hamileler icin uretilen bi mide surubu hicbir zarari yok. Doktoruna danismani oneririm.

Bende ayni durumdaym ve aynj hastalik ve ayni sorun bendede var bende bulanti hapi iciyom ama etki etmiyo bende napcsm bilmiyom

Back