Hamilelikte folik.asit

adan0101

Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2024
201
44
13
28
Arkadaslar gebe oldugumu ogrendigimden beri folbiol folik.asit lullanuyorum doktor.bana onun yerine folate 12 onerdi ama onu.hic.bir.yerde bulamiyom.sizce folbiol kullanilabilirmi

Folbiol dozu bana fazla gelmişti kan değerim aşırı yükselmişti bana folidoce önermişti doktor ilk 3 ay onu kullandım

Folbiol kullanmayın lütfen, piyasadaki 400 mcg olan herhangi birini alıp kullanın. Bana da doktor folidoce önerdi. Folbiolün miligramı olması gerekenin çok üzerinde.

O olmasa da başka folik asit kullanabilirsiniz yeter ki 400 mikrogram olsun. Folbiol 5 mg yani 10 katı. Ben Elenatal ve Folifor kullandım onlar da iyi denk gelirseniz

Arkadaslar gebe oldugumu ogrendigimden beri folbiol folik.asit lullanuyorum doktor.bana onun yerine folate 12 onerdi ama onu.hic.bir.yerde bulamiyom.sizce folbiol kullanilabilirmi
Folbiol için günlük doz fazla diyorlar başka bul

Banada baskaonerdi ama bulamiyorum
Markanın pek bi önemi yok her firma farklı üretiyo önemli olan içeriği ben günlük 400 mcg alınması gerekiyor diye biliyorum ama folbiolde çok daha fazlası var o yuzden onu doktorlar genelde önermiyor

Back