Hamilelikte Folik asit Yardim 😔

-Hira-

.....
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2017
196
169
53
Kizlar 1 ay once folik asit eksikligim vardi cerrahpasada doktor 5 mg folik asit vermisti 1 hafta once hamileligimi ogrendim ama zarari yoktur diye folik asite devam ettim. bugun esim saglik ocagina hcg sonuclarimi almaya gittiginde aile hekimine kullandigim ilaci soylemis dr daha once bana sormamisti cunku.
Fakat doktor (nasil kullanir 5 mg cok yuksek hemen kessin sakin kullanmasin) 400 mikrogram gibi bisey soyleyip onu kullansin demis.. anlayacaginiz esimi de tepkisiyle korkutmus bende cok korktum sonra internette arastirma hatasina dustum daha cok stres oldum.. 4 haftalik hamileyim..

Eklentiler

• Screenshot_20200318-152124_Google.jpg
    64 KB · Görüntüleme: 35
Kan sonuçlarınız var mi eksiklik var dendiği dönemden?

Korkma birsey olmaz bazı drlar hala mikrogram yerine mg veriyor .. Zaten çok yenisin korkulacak birsey yok dr uyarma sebebi haklı çünkü çok kişi bilinçsiz folik asit kullaniyor fazlaliğida elbette iyi değil .. Senin stres olacağın bir durum yok merak etme tedbirli davranmaniz adına Korkutarak söylenmiş.
Sen beslenmene dikkat et bol bol su iç idrar yolu olmamaya bak . Kadın doğum drun takviye gerekirse yönlendirir zaten..sağlıkla büyüsün inşallah karninizda hayırlı olsun

degerim buydu

Eklentiler

• Screenshot_20200318-160527_Chrome.jpg
    49,1 KB · Görüntüleme: 33
Ohhh insallah bisey olmasin diye oyle dua ettim ki Allah razi olsun sizden Amin insallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…