Teşekkür ederim canim mg mi biraz yüksek geldi oyzden biraz korktum acikcasi eczaciyada sordum zaten kar zarar olarak bakar doktor tedavi edilmezse daha kötü olur dedi ama ben yinede size sormak istedim tecrübesi olan arkadaslar yazarlar diyeAdını hatırlamıyorum ilk gebeliğimde bende fitil kullandım. Bi seferlikti. Ama tamamen geçirdi enfeksiyonu. Mutlaka kullan enfeksiyon daha tehlikeli
Canım mecburuz. İlk gebeliğimde kaç kutu antibiyotik içtim bilmiyorum enfeksiyon yüzünden . Doğum yapmadan bi gece önce bile içtim düşün.Teşekkür ederim canim mg mi biraz yüksek geldi oyzden biraz korktum acikcasi eczaciyada sordum zaten kar zarar olarak bakar doktor tedavi edilmezse daha kötü olur dedi ama ben yinede size sormak istedim tecrübesi olan arkadaslar yazarlar diye
Hadi yaa inşallah ise yararda bari bida bisey kullanmak zorunda kalmamCanım mecburuz. İlk gebeliğimde kaç kutu antibiyotik içtim bilmiyorum enfeksiyon yüzünden . Doğum yapmadan bi gece önce bile içtim düşün.
İnil CAnım bol su iç bide korunmasız ilişkiye girmeHadi yaa inşallah ise yararda bari bida bisey kullanmak zorunda kalmam
Walla su enfeksiyon bi gecsinde gerekirse iliskiye bile girmeyizİnil CAnım bol su iç bide korunmasız ilişkiye girme
tatlım aynı şekilde bende enfeksiyon oldum ve fitili kullandım mecbur yapacak bir şey yok :) inşallah en kısa sürede geçer❤♡❤♡❤♡Kizlar dun kontrolum vardi doktor enfeksiyonum oldugu icin bana gynomax xl diye bi fitil verdi icinde uc tane fitil var biraz tereddüt te kaldim gebeliginde bu fitili kullanan oldumu doktor verdi sonuçta ama bebege bi zarari olursa diye korkuyorum acikcasi
Evet canim senle daha once konusmustuk hatirlarsan doktorumu degistirdim iyiki degistirmisim diyorum inşallah gecer diyorum bende peki sen hangi fitili kullanmistin hatirliyormusuntatlım aynı şekilde bende enfeksiyon oldum ve fitili kullandım mecbur yapacak bir şey yok :) inşallah en kısa sürede geçer❤♡❤♡❤♡
Canim bende 12 ci haftada enfeksiyon olmustm doktor gyno-lomexın 2 li fitil yazdı çok tereddutte kaldım korktum ama mecbur kullandım bir fitildn sonra şükür iyilestim yanında kremde vermişti.Kizlar dun kontrolum vardi doktor enfeksiyonum oldugu icin bana gynomax xl diye bi fitil verdi icinde uc tane fitil var biraz tereddüt te kaldim gebeliginde bu fitili kullanan oldumu doktor verdi sonuçta ama bebege bi zarari olursa diye korkuyorum acikcasi
Anladim cnm umarım benimkide gecerde bidaha fitil kullanmam gerekmez benim fitil de 3 lu mecbur kullanicaz bebislerimiz iyi olsunda gerisi bos zaten bi zarari olsa doktor vermez diye düşünüyorum sonucta enfeksiyon daha tehlikeliymisCanim bende 12 ci haftada enfeksiyon olmustm doktor gyno-lomexın 2 li fitil yazdı çok tereddutte kaldım korktum ama mecbur kullandım bir fitildn sonra şükür iyilestim yanında kremde vermişti.
Aynen canım geçmiş olsun simdidenAnladim cnm umarım benimkide gecerde bidaha fitil kullanmam gerekmez benim fitil de 3 lu mecbur kullanicaz bebislerimiz iyi olsunda gerisi bos zaten bi zarari olsa doktor vermez diye düşünüyorum sonucta enfeksiyon daha tehlikeliymis