Hamilelikte fitil kullanmak

melita

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mart 2010
858
31
Kizlar dun kontrolum vardi doktor enfeksiyonum oldugu icin bana gynomax xl diye bi fitil verdi icinde uc tane fitil var biraz tereddüt te kaldim gebeliginde bu fitili kullanan oldumu doktor verdi sonuçta ama bebege bi zarari olursa diye korkuyorum acikcasi

Adını hatırlamıyorum ilk gebeliğimde bende fitil kullandım. Bi seferlikti. Ama tamamen geçirdi enfeksiyonu. Mutlaka kullan enfeksiyon daha tehlikeli

Adını hatırlamıyorum ilk gebeliğimde bende fitil kullandım. Bi seferlikti. Ama tamamen geçirdi enfeksiyonu. Mutlaka kullan enfeksiyon daha tehlikeli
Teşekkür ederim canim mg mi biraz yüksek geldi oyzden biraz korktum acikcasi eczaciyada sordum zaten kar zarar olarak bakar doktor tedavi edilmezse daha kötü olur dedi ama ben yinede size sormak istedim tecrübesi olan arkadaslar yazarlar diye

Canım mecburuz. İlk gebeliğimde kaç kutu antibiyotik içtim bilmiyorum enfeksiyon yüzünden . Doğum yapmadan bi gece önce bile içtim düşün.

tatlım aynı şekilde bende enfeksiyon oldum ve fitili kullandım mecbur yapacak bir şey yok :) inşallah en kısa sürede geçer❤♡❤♡❤♡

tatlım aynı şekilde bende enfeksiyon oldum ve fitili kullandım mecbur yapacak bir şey yok :) inşallah en kısa sürede geçer❤♡❤♡❤♡
Evet canim senle daha once konusmustuk hatirlarsan doktorumu degistirdim iyiki degistirmisim diyorum inşallah gecer diyorum bende peki sen hangi fitili kullanmistin hatirliyormusun

Canim bende 12 ci haftada enfeksiyon olmustm doktor gyno-lomexın 2 li fitil yazdı çok tereddutte kaldım korktum ama mecbur kullandım bir fitildn sonra şükür iyilestim yanında kremde vermişti.

Doktor ,pamuklu çamaşır kullanin gerekirse ütüleyip giyin ,eşler arasında hijyen olması ve o bölgeye sabun gibi ürünler asla kullanmamak gerekiyor dedi

Canim bende 12 ci haftada enfeksiyon olmustm doktor gyno-lomexın 2 li fitil yazdı çok tereddutte kaldım korktum ama mecbur kullandım bir fitildn sonra şükür iyilestim yanında kremde vermişti.
Anladim cnm umarım benimkide gecerde bidaha fitil kullanmam gerekmez benim fitil de 3 lu mecbur kullanicaz bebislerimiz iyi olsunda gerisi bos zaten bi zarari olsa doktor vermez diye düşünüyorum sonucta enfeksiyon daha tehlikeliymis

Anladim cnm umarım benimkide gecerde bidaha fitil kullanmam gerekmez benim fitil de 3 lu mecbur kullanicaz bebislerimiz iyi olsunda gerisi bos zaten bi zarari olsa doktor vermez diye düşünüyorum sonucta enfeksiyon daha tehlikeliymis
Aynen canım geçmiş olsun simdiden

Bende 12.haftamın içindeyim 3 aydan sonra Dr tavsiye ediyorum dedi,Trivag verdi akşama kullanmaya başlıcamçünkü sosyal hayatımı ve psikolojimi inanılmaz şekilde etkiledi bu durum haftalardır zor dayandım 3 ayımın dolmasını ertelemeyin arkadaşlar enfeksiyon ilerlerse daha tehlikeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…