• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelikte et beni

Thrush

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2009
235
1
116
İzmir
34 haftalık hamileyim et benlerim azmış durumda dogum sonra geçermi acaba bunlar çok rahatsız ediciler boyumdakiler kolyeye falan takılıyor sizlerdede çıktı et beni?

evet bende de çıktı. Daha doğrusu zaten vardı hamilelik döneminde çoğaldılar.. sebebini bilmiyorum...

aynen benimde boynumda bikaç tane çıktı, çok ufaklar ama ve bazen kaşınıyolar. umarım geçer doğumdan sonra

Benimde valla et beni değil ama göğsüm çillendi hani güneş çilleri varya onlara benziyor anlamadım gitti

dediğiniz gibi hamileliğimden önce vardı ama hamilelikte iice azdılar umarım dogumla beraber geçerler hiç hoş gözükmüyorlar

bende de boyunda koltuk altımda falan çıktı ama çok minikler. toplu iğne başı kadar falan, bende önceden yoktu. netten okuduğum kadarıyla hamilelikte olabiliyormuş, inşallah sonradan geçerler. çok sinir bozucular.

benimde sadece boyun kismimda var et benlermi ama mini minnacik beni cok rahtsiz ediyor
esim farkedilmiyor bile cok takiyorsun diyor .. doktoruma sordum hamilelikten sonra gecmezmis dogumdan sonra dermataloga gidersin bes dakikada boynunu tertemiz yapar dedi hissetmessin bile dedi
ben oyle yapmayi dusunuyorum dogumdan sonra ..

Benimde valla et beni değil ama göğsüm çillendi hani güneş çilleri varya onlara benziyor anlamadım gitti

ayni sorun bendede var canim
gogsumun yanlarinda gunes lekesi gibi lekeler var bide baya koyu koyu
8. ayimda oldu umarim dogumdan sonra gecer ..

kızlar benim hiç et benim yoktu sağ bacağımın üst arka tarafında bi tane çıktı ben çok tedirgin oldum acaba beze olabilirmi kötü huylu bişey yada diye ama et benine daha çok benziyo haftaya doktoruma gidince danışıcam hamilelikle birlikte insan hiç tanımadığı şeylerle muhatap olabiliyomuş

benim de kızıma hamileyken boyun bölgemde küçük küçük bir sürü çıktı hamilelikten sonra geçer diye bekliyordum ama aynen kaldılar :(
şu an 6 aylık hamileyim şimdilik artış olmadı inşallah olmaz,başkaları farketmese de insan rahatsız oluyor.

benimde karın bölgemde yan taraflarda var 8 ay oldu doğum yapalı ve hala duruyolar sanırım kalıcı

koltuk altımda, göğsümde ve boynumda var. ama çok minikler. böyle nokta kadar. ama bir tane kuyruk sokumunun aşağısında çıktı, o çok büyük. ilk başta başka şeylerden olduğunu sanıp çok endişelendim ama şimdi burda hamilelerde olduğunu öğrenince biraz rahatladım. diğerleri neysede o büyük olanı ne yapcam bilmiyorum yaa. neyse bi doğurayımda hayırlısıyla, sonra düşünürüz artık. dimi?

merhaba baya olmuş bu konu acılalı.. benimde koltuk altımda cıktı.. 2 tane bir de göğüsmde cıktı .. şimdi sizler doğum yapmışsınızdır geçtilermi? yoksa kaldılarmı et benleriniz? benim önceden bacagımda vardı sirke ile düşürmüştüm şimdide uygulasam biir zararı olurmu ki?

Bende şuan 29 haftalık hamilerim benimde boyun bölgemde ten rengi et benlerim çıktı küçük küçükler ama sanki büyüyorlar gibi. Doğum yapmış arkadaşlar sizin benleriniz geçitimi kaldı mı

Doguran arkadaslar gectimi et benleriniz. Beni cok rahatsiz etti. 1 tanesi aniden cikti ve minik degil. Sok oldum. Boynumda ve gogus arasinda cikti onlar minik ve sinir bozucu

Hamilelikte çoğalan bu et benleri nin durumu nedir? Hamilelik sonrası geçiyor mu? Yoksa illa dermatolog a gidip aldırmak mı gerekiyor?

Benimde ilk gebeligmde oldu boyun bolgemde minik minik elime takiliyo bende rahatsiz oluyorum kizim suan 4 yasinda gecmedide buyumedide bende durumlar boyle..

Back