• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte EStrofem Kullanıp Zarar Gören Var Mı?

YayKadini

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2014
5
0
6
34
İstanbul
Merhaba arkadaslar benım adetım duzensız 2 ayda bır adet goruyorum en son 21 eylulde adet oldum ekım ayında olmadım kasımın 19 da leke geldı adet oluyorum sandım fakat bı daha gelmedı bende süphelendım 22 kasımda kan testı yaptırdım negatif cıktı daaha sonra 1 hafta daha bekledım kadın doğuma gittim bana estrofem ve progestan verdı kullan gel dedı ama ben 8 gun anca kullanabıldım zaten gunde 1 taneydı yanı sadece 8 tane ıctım cunku bas dönmesı yaptı tekrar kadın doguma gıttım bu sefer dr hormon testı yaptı ama gebelık testıde yapmıs sonucları aldıgımda hamıle oldugumu ögrendım baska kadın doguma gıttım 5 haftalık hamıle oldugumu söyledı kullandıgım ılacları sordum zarar verebılır cerrahpasada ararstır dedı fakat burda tüp bebek yapıp bu ılacı kullanan arkadasların yorumlarını okudum sanırım bı zararı yokmus ama yınede ıcım rahatlamadı cerrrahpasaya gıdıp arastırsam mı lütfen kullanan arkadaslardan yardım ıstıyorum kafam cok karısık :((

merhaba arkadaşım bebeğini hayırlı olsun allah kucağına sağlıklı almayı nasip etsin . ben tüp bebek yöntemiyle hamile kalmıştım estrofem rahimi hamileliğe hazırlayan bir ilaçtır tarnsferden önce doktor kullanmamı istemişti hamile olduğumu öğrenince doktorum ilaçlara devam demişti bu ilaçların arasında estrofemde vardı bir müddet kullandım bebeğin kesesini görmek için doktora gittiğimde ( başka bir doktor oluyor) kullandığım ilaçları ve vitaminleri sordu bende söyledim o zaman estrofemi bırak ona gerek yok artık dedi o zaman 5 yada 6 haftalık hamileydim herhangi bir sorun olucanı söylemedi ve şuanda 14 aylık bir oğlum var gayette sağlıklı hiç korkma allahın izniyle hiçbirşey olmaz bu kadar panik yapma bebek strese girmesin

Cok tsk ederim icim biraz ferahladi ama benim anlamadigim bi konu neden gittiğim dr bana ilac riskli arastir dedi bunun tüp bebekte kullanıldığıni bilmesi gerekmiyor mu ?

bende tup bebek annesiyim
bu ılacı bende kullandım bi zararını gormedım ama valla cokta tatlı bır oglum oldu

Back