• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte enfexia 250 mg kullananlar

kalpbu

Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2013
29
0
6
Bursa
Kızlar SOS yani acil yardım ben 11 haftalık hamileyim idrarımda enfeksiyon çıktı doktorum bana enfexia 250 mg verdi sizce bunu kullanmam gerekir mi? ilaç konusunda çok tedirginim hele gebelik olunca daha da fazla endişeliyim bana yardım edin lütfeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnn.

Kızlar SOS yani acil yardım ben 11 haftalık hamileyim idrarımda enfeksiyon çıktı doktorum bana enfexia 250 mg verdi sizce bunu kullanmam gerekir mi? ilaç konusunda çok tedirginim hele gebelik olunca daha da fazla endişeliyim bana yardım edin lütfeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnn.

hadi ama cevap veren yokmu?

ben kullandim 26-27 haftalik hamileydm ama ilk 12 hafta antibiyotik vermiolar genelde ama enfeksiyon daha tehlikeli dr verdiyse kullanmalisin

Back