Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Takipli olun ihmal etmeyin haftaya tekrar tahlil verin mutlakaMerhabalar bugün doktor kontrolum vardı 27+4 günlüğüm doktor azicik enfeksiyon var dedi ama ilaç vermedi bende bazen enfeksiyon bebeğe geçiyorya sıkılıyorum bir şey olur mu diye
Evet banada vermedi demek ondandır teşekkür ederimbol su tüketin, c vitamini alın. enfeksiyon düsükse vücut kendi kendine atıyor ilaca gerek görmüyor doktorlar. gecen ay bana da aynısı oldu
Daha yolumuz var , bende 26. Haftadayım ara ara enfeksiyon çıkıyor ama bir defa tek toz ilaç vermişti geçmiş haftalarda. Gebelikte antibiyotik çok gerekmedikçe vermek istemiyor doktorlar, hem bebek için hem de anne vücudu ilaca alışmasın gerekli durumda verildiğinde daha etkili olsun diye. Daha yeni doktora gittim ilaçlık seviyede değil bol bol su iç geçer dedi. Farkedersiniz zaten bol su içtiğiniz gün ile az su içtiğiniz günün farkını. Benim özellikle sabah saatlerinde enfeksiyon hissiyatı oluyor sarı akıntı, hafif vajinal sızı ve idrarda koyuluk. Su içmeye başlıyorum hemen, öğleye kadar bir kaç defa lavaboya çıkınca geçiyor. Birde ayaklarınızı sıcak tutun daha kolay geçer.Merhabalar bugün doktor kontrolum vardı 27+4 günlüğüm doktor azicik enfeksiyon var dedi ama ilaç vermedi bende bazen enfeksiyon bebeğe geçiyorya sıkılıyorum bir şey olur mu diye
İlaç vermiş toz ilac suda eritmeli urocare diye bir ilaç onu kullanacagim sizde onumu kullandınızDaha yolumuz var , bende 26. Haftadayım ara ara enfeksiyon çıkıyor ama bir defa tek toz ilaç vermişti geçmiş haftalarda. Gebelikte antibiyotik çok gerekmedikçe vermek istemiyor doktorlar, hem bebek için hem de anne vücudu ilaca alışmasın gerekli durumda verildiğinde daha etkili olsun diye. Daha yeni doktora gittim ilaçlık seviyede değil bol bol su iç geçer dedi. Farkedersiniz zaten bol su içtiğiniz gün ile az su içtiğiniz günün farkını. Benim özellikle sabah saatlerinde enfeksiyon hissiyatı oluyor sarı akıntı, hafif vajinal sızı ve idrarda koyuluk. Su içmeye başlıyorum hemen, öğleye kadar bir kaç defa lavaboya çıkınca geçiyor. Birde ayaklarınızı sıcak tutun daha kolay geçer.
Bende de azıcık enfeksiyon var tek kullanımlık toz verdi banada az enfeksiyon suyla şase ilaç ile atlatılıyor endişe etmeİlaç vermiş toz ilac suda eritmeli urocare diye bir ilaç onu kullanacagim sizde onumu kullandınız
Evet onu kullandım, ama pek etkisini hissetmedimİlaç vermiş toz ilac suda eritmeli urocare diye bir ilaç onu kullanacagim sizde onumu kullandınız
Etmezmi bende de çok az var dediEvet onu kullandım, ama pek etkisini hissetmedim
Evet bende de azcik varmış o yüzden kullanmam gerek kullanayım o zaman degil miBende de azıcık enfeksiyon var tek kullanımlık toz verdi banada az enfeksiyon suyla şase ilaç ile atlatılıyor endişe etme
Kullan beybi ben kullandımEvet bende de azcik varmış o yüzden kullanmam gerek kullanayım o zaman degil mi
Tamamdır teşekkür ederim ben bebeğe zararı olur mu diye endişe etmiştimKullan beybi ben kullandım
Kullanacağım bende şimdi içecegimEtmezmi bende de çok az var dedi
Olmaz bitanem doktor bunu bilerek veriyor tam tersi kullan ki enfeksiyon artmasın bol bol su içTamamdır teşekkür ederim ben bebeğe zararı olur mu diye endişe etmiştim
Tamamdır çok teşekkür ederimOlmaz bitanem doktor bunu bilerek veriyor tam tersi kullan ki enfeksiyon artmasın bol bol su iç