• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte Enfeksiyon

Bende hamileliğimde çok sık idrar yolu enfeksiyonu geçirdim ,tedavi edilmesi şart,pazaetesi muhakkak doktorunuza gidin,aksatmayın..Bol bol su iç çok faydasını görürsün,geçmiş olsun
ben henüz tecrübe etmediğim için aklıma takıldı da, normalde hiç enfeksiyon geçirmemiş kadınlarda bile hamile olunca enfeksiyon kolaylıkla çıkmaya mı başlıyo ya da hamileyken enfeksiyon oluşması daha sık ve genelde görülen bişey mi oluyo?

ben henüz tecrübe etmediğim için aklıma takıldı da, normalde hiç enfeksiyon geçirmemiş kadınlarda bile hamile olunca enfeksiyon kolaylıkla çıkmaya mı başlıyo ya da hamileyken enfeksiyon oluşması daha sık ve genelde görülen bişey mi oluyo?
Benim öncesindede bu sorunum vardı,ama hamilelikteki gibi şiddetli değildi,hamilelikte görülebiliyor ve ciddiye almak gerekiyor.Doktorumun bana dediği tedavi edilmesi gerektiği aksi takdirde tehlikeli olabiliyor,acile gitme şansınız varsa yarın gidin.

Ben bekarken çok sık geçiriyordum enfeksiyon ama hamileyken hiç geçirmedim idrar yolu enfeksiyonu. Belli olmuyor sanırım pek :) hamilelikten sonra hiç geçirmedim 2 seneyi geçti ne olduysa toparlandım

Back
X