• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte enfeksiyon crp

firuzecevik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2024
48
10
3
23
Merhaba 13 haftalık hamileyim crp enfeksiyonum 157 çıktı bu haftalarda enfeksiyonla antibiyotikle mücadele eden varmı bebeğime bişey olurmu

Epeyi yüksek çıkmış ihmal etmeyin sakın. Gerekirse hastanede yatış yapıp damardan antibiyotik kullanırsınız

Merhaba son durumunuz nedir acaba bende yeni hamile olduğumu öğrendim crp 37 çıktı acil doktoru bol sıvı alın dedi ama içim içimi yiyor bebege zarar verir mi hasar bırakır mı diye sevinemedim bile hamilelligime

Merhaba son durumunuz nedir acaba bende yeni hamile olduğumu öğrendim crp 37 çıktı acil doktoru bol sıvı alın dedi ama içim içimi yiyor bebege zarar verir mi hasar bırakır mı diye sevinemedim bile hamilelligime
Dahiliyeye görünüp verdiği ilacı kadın doğum doktorunuza sorup kullanabilirsiniz benim 7.haftada 59’du iki doktorun da önerisiyle antibiyotik kullandım düştü

Merhaba 13 haftalık hamileyim crp enfeksiyonum 157 çıktı bu haftalarda enfeksiyonla antibiyotikle mücadele eden varmı bebeğime bişey olurmu
Merhaba Gecmiş olsun benim de crp 36 cıktı antibiyotik basladım bugün itibariyle nöbetçi doktor kullanıcaksın dedi , hafta arası gittiğim baska doktor bol sıvı demişti ama durum ilerleyince ilaça basladık. Allah bebeklerimizi korusun

Merhaba tekrardan geç gördüm ben atlattım doktordan aldığım tavsiyeleri paylaşayım öncelikle kendi evinizden mecbur olmadıkça tuvaletinizi yapmayın iç çamaşırlarınızı mutlaka ütüleyin kalabalığa girmeyin. Ben kalabalıktan hem viral enfeksiyon hemde idrar yolu enfeksiyonu geçirdim crp 157 çıktığında hastalığımın 4. Günündeydim kim bilir ne kadardı biz 157 ile öğrendik. 2 antbiyotik kullandım doktorunuzun sözünden çıkmayın zencefil bal karışımını yedim topladım çok geçmiş olsun

Back