Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba son durumunuz nedir acaba bende yeni hamile olduğumu öğrendim crp 37 çıktı acil doktoru bol sıvı alın dedi ama içim içimi yiyor bebege zarar verir mi hasar bırakır mı diye sevinemedim bile hamilelligime
Merhaba son durumunuz nedir acaba bende yeni hamile olduğumu öğrendim crp 37 çıktı acil doktoru bol sıvı alın dedi ama içim içimi yiyor bebege zarar verir mi hasar bırakır mı diye sevinemedim bile hamilelligime
Dahiliyeye görünüp verdiği ilacı kadın doğum doktorunuza sorup kullanabilirsiniz benim 7.haftada 59’du iki doktorun da önerisiyle antibiyotik kullandım düştü
Dahiliyeye görünüp verdiği ilacı kadın doğum doktorunuza sorup kullanabilirsiniz benim 7.haftada 59’du iki doktorun da önerisiyle antibiyotik kullandım düştü
Merhaba Gecmiş olsun benim de crp 36 cıktı antibiyotik basladım bugün itibariyle nöbetçi doktor kullanıcaksın dedi , hafta arası gittiğim baska doktor bol sıvı demişti ama durum ilerleyince ilaça basladık. Allah bebeklerimizi korusun
Merhaba tekrardan geç gördüm ben atlattım doktordan aldığım tavsiyeleri paylaşayım öncelikle kendi evinizden mecbur olmadıkça tuvaletinizi yapmayın iç çamaşırlarınızı mutlaka ütüleyin kalabalığa girmeyin. Ben kalabalıktan hem viral enfeksiyon hemde idrar yolu enfeksiyonu geçirdim crp 157 çıktığında hastalığımın 4. Günündeydim kim bilir ne kadardı biz 157 ile öğrendik. 2 antbiyotik kullandım doktorunuzun sözünden çıkmayın zencefil bal karışımını yedim topladım çok geçmiş olsun