• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte elevit kullanan hemen bakın acil destek

ZehraBeyaz

Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2017
60
19
8
25 haftalık hamileyim inşallah sağ Salim doğar şimdi öncelikle selam bayanlar ya ben elevit kullanırken araştıra araştıra içindeki e vitamininin domuzdan elde edildiği yazılmış ben şok tabi doğrumu bilmem ama 6-7 kişiden yazılmış yani hatta bir sitede bayan sağlık bakanlığına onaylatmış falan yazmış yani böyle birşey var ise nasıl olurda satılır anlamadım valla bazı durumlarda kör cahil oluyorum konu bebek olunca

Bende kullanmistim oğluma hamileyken malesef çok sonra öğrendim bu durumu

Ben kullaniyorum canım.Basta bwnde ogrendigimde druma degistirmesini istedim.fakat kesinlikle boyle bisey olmadigini saglik bakanligi onayli oldugunu ve firmalar arasindaki rekabetten boyle birseyin ortaya atildigini daha snra da aklandigini soyledi.simdi gonul rahatligiyla kullaniyorum..

Ben kullaniyorum canım.Basta bwnde ogrendigimde druma degistirmesini istedim.fakat kesinlikle boyle bisey olmadigini saglik bakanligi onayli oldugunu ve firmalar arasindaki rekabetten boyle birseyin ortaya atildigini daha snra da aklandigini soyledi.simdi gonul rahatligiyla kullaniyorum..
Yani böyle riski kimse üstlenmez hakkımız da hayırlı diyelim

Elevit ve dekavit ikiside aynı içerikte ve iki gebeliğimde bu sebepten dolayı kullanmadım Dr um bizzat kendisi at onu çöpe güzel beslen yeter dedi

Elevit ve dekavit ikiside aynı içerikte ve iki gebeliğimde bu sebepten dolayı kullanmadım Dr um bizzat kendisi at onu çöpe güzel beslen yeter dedi
YA şimdi tabi ki beslenme önemli de ama yine de pekmez üzüm kan yapabilen o kadar şey yememe rağmen Demir ve kansızlık çıktı ilaç takviyesi gerekiyor ama hangi ilacı neyikullandığımız önemli günde 1 adet mandalina günlük c vitaminini karşılamıyor bende 1 den fazla yiyemiyorum o zaman ilaç takviyesi lazım işte hamilelikte bu şekilde yoksa çocuk annenin kemiğinden besleniyor ve ileri yaşlarda rahatsızlıklar ortaya çıkıyor ama ne kullandığımız önemli anlamıyorum bu doktorlar her biri farklı fakülte de farklı tıp eğitimimi alıyor

YA şimdi tabi ki beslenme önemli de ama yine de pekmez üzüm kan yapabilen o kadar şey yememe rağmen Demir ve kansızlık çıktı ilaç takviyesi gerekiyor ama hangi ilacı neyikullandığımız önemli günde 1 adet mandalina günlük c vitaminini karşılamıyor bende 1 den fazla yiyemiyorum o zaman ilaç takviyesi lazım işte hamilelikte bu şekilde yoksa çocuk annenin kemiğinden besleniyor ve ileri yaşlarda rahatsızlıklar ortaya çıkıyor ama ne kullandığımız önemli anlamıyorum bu doktorlar her biri farklı fakülte de farklı tıp eğitimimi alıyor
CANım benim ikinci gebeliğimde kan değerim 9 a düştü. Kilo kilo pekmez yedim hiç fayda etmedi . Ama Doğumla birlikte hemen düzeldi şükür. Dr bebeği değil seni etkiler sana Zararı olur demişti

Back