hamilelikte elevit hap

kuzulinko

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2014
277
5
38
elevit hapta domuz yağı ve eti varmış kullananlar dikkat etsin arastirsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ciddiyim nette okudum bi bak istersen

elevit hapta domuz yağı ve eti varmış kullananlar dikkat etsin arastirsin

Evet malesef dogru doktordan baska vitamjn isteyin. Dikkatli olmak lazim

bende internette öylesine bi bakıyım dedim denilenler doğru çıktı. yinede emin olmak için bayere mail attım dönüş yaptılar e vitamini içeriğinde domuz jelatini kullanılıyormuş.2 gündür içiyodum şimdi bıraktım doktorumdan başka bir vitamin ilacı isticem.

aynısını ben de duydum. ben decavit kullanıyorum ve de aynı etken madde aynı içerik fakat içinde domuz yağı yok. özellikle de yazmışlar.

konunun üzerinden baya zaman geçmiş ama bunu öğrendiğim iyi oldu bende gebeyken kullanmıştım ilk vitaminim buydu daha sonra değiştirmişti doktorum iyikide değiştirmiş bilseydim kullanmazdım ya

Şok oldum bende sizden duyuyorum şimdi ilk gebeliğim ve ilk paketi bitirdim ikinci paketi iki gün önce aldım Demir hapı da Ferruh Fort alıyordum kabızlık yaptığını duyduğum için Ferro duedenal aldım fakat onunda prospectsunu incelediğimiz içeriğinde jelatin olduğunu öğrendim.Ne kullanacağım kafam karışmış durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…