Hamilelikte ek vitamine ne zaman başladınız?

kızlar bende bugün 7+0 oldun doktorum decavit verdi, herhangi bi sakıncası var mıdır, olsa vermezdi tabi ama yindede korkuyo insan:18:

cnm bu konuda forum var onu okumuştum, bazı doktorlar 7. haftadan itibaren veriyolarmış ama genelde daha sonraki aylarda başlanıyo sanırım. başka bi doktora daha mı sorsan acaba?

cnm bu konuda forum var onu okumuştum, bazı doktorlar 7. haftadan itibaren veriyolarmış ama genelde daha sonraki aylarda başlanıyo sanırım. başka bi doktora daha mı sorsan acaba?

içmeye başladım demir eksikliği var diye verdi doktor ve güvendiğim için doktoruma içtim

En son yazdiginiz ilac icinde folik asit b12 ve kan ilaci iceriyor. Harika bir ilac gynoferrasanol. Kan ilaci iclerinde depo dolduran harika hap. Ozellikle kan hapini gece icin cok daha etkili oluyor.
Cevap 2019 icin oldu. Belki konu sahibi bura yok ama
Herkes kendinin doktoru aserme genellikle vücutta eksiklik olduğunda bunye tepki veriyir. Kana ihtiyaci varsa çikolata istiyorum diyosun ama ihtiyacin demir vitamini
Canin erik cekiyor ama c vitamini ohtiyacin var...
Ďogada her besine ihtiyacımız var. Her besinden bir avuv yemeli bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…