Benım canım sıklın bu aralar![]()
2'li test rısklı cıktı diye amniyonsentez olucam 29.04.2014'te.
Cok korkuyorum![]()
Cnm benim Allah korusun iyi çıkar inşallah dua et! Teyzemin de kötü çıkmıştı korkuttular ööle. Çok şükür çok da sağlıklı çocuğu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benım canım sıklın bu aralar![]()
Cok korkuyorum![]()
Merhaba, senle aynı bşzim bebişlerin haftası sağsalim kucağımıza alırız umarımAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin cnm. Acaba ben başka bi doktora mı sormalıyım, hiç bir şey kullanmıyorum şimdi. Bu da rahatsız ediyo beni. bebeğim beslenemeyecek die endişeleniyorum.
Herkese Merhaba,
Öncelikle tüm hamile arkadaşları tebrik ederim. Dileyenlere de Rabbim en kısa sürede nasip eder inşallah!
14 haftalık hamileyim. 12. haftada doktora gittim. Folic asiti bıraktırdı, başka ilaç vermedi. Zaten düzenli beslenemiyorum. 3. ayda vitaminlere başlanıyor diye biliyordum. Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim arkadaşlar.. Cevap yazanlara şimdiden teşekkürler..
Sakın korkma bu test yorumları göreceli bunu bilmende fayda var aklını kimsenn karıştırmasına izin verme lütfen sende çok iyi şeyler düşün . Öyle kolay değil test sonucuna bakıp olumsuz sonuçlara varmak. Son kararı sen vereceksin , peki 2. Bir doktora gitmeyi düşündünmü hiç??Benım canım sıklın bu aralar![]()
Cok korkuyorum![]()
Sakın korkma bu test yorumları göreceli bunu bilmende fayda var aklını kimsenn karıştırmasına izin verme lütfen sende çok iyi şeyler düşün . Öyle kolay değil test sonucuna bakıp olumsuz sonuçlara varmak. Son kararı sen vereceksin , peki 2. Bir doktora gitmeyi düşündünmü hiç??
Gordugum kadariyla cogunuz folik asidi braginca baska vitaminler icmeye baslamissiniz. Ben folik asit braktim, baska bisey de icmiyorum. Kan vitamini yerine her gun dogal meyve suyu sikip iciyorum, icine pancar, havuc, portokal, limon, greyfurt, kivi, elma... ne buluyosam koyuyorum. Gunde 1 muz, kuru yemis olarak erik, incir, kaysi, urma yiyorum. Kalsiyum icin her gun sabah 1 bardak ayran, aksam 1 bardak sut iciyorum. Salata yiyorum.. ve cok sukur simdilik iyiim. Dogal beslenmeden yanayim.. tabiki doktorlariniz en iyi bilir ama ilac almaniza rahmen yinede bol bol dogal vitaminler almanizi tavsiye ederim![]()
Merhaba, senle aynı bşzim bebişlerin haftası sağsalim kucağımıza alırız umarım
normalde 12. Haftadan sonra folik asit ve bebek için gerekli olan mg çinko kalsiyum vs.. İçeren vitaminler verirler ben dünyada yaygın olan multibionta ( aynı zamanda folik asit de içeriyo ayrıca kullanmana gerek yok).vitamin ve efa omega 3 kullanıyorum balık yağı kullanıyorum tavsiye ederim ama doktoru a sormadan alma kan değerlerine baktırdın mı acaba?
ben şu an 25 haftalık hamileyim..14.haftada folik asiti bırakıp decavit ve maltofere başladım..1 ay önce de calcimax diye bi kalsiyum ilacına başladım..hamileyken ilaç kullanmadan vücudumuza bu vitaminleri yeteri kadar alabileceğimize inanmıyorum ki zaten doktorum da öyle söyledi...yediğimiz hiç bişi doğal olmadığı için gerekli vitaminleri alamıyoruz yiyip içtiklerimizle...Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini ama bence başka bi doktora daha görün..ilaç veren doktor iyi demek istemiyorum ama en azından arasındaki ilgi alaka farkına bakarsın..
Amin cnm hepimiz bebeğimize sağlıkla kavuşuruz inşallah! benim doktora kalsa pek bişiye gerek yok, omega 3'ü önereceğini sanmıyorum..illa balık yemesen de olur, yoksul ülkelerdeki çocuklar nasıl oluyo gibi bi savunması var. kan değerlerime hamileliğimi ilk öğrendiğimde bakılmıştı. tekrar yapılması gerekiyo mu?
Arkadaşlar merhaba. ben de 11 haftalık hamileyim. ve çok endişeliyim. bebek düzgün besleniyor mu diye. yurmurta yiyemiyorum. idrarımda enfeksiyon çıktı hemoglobin 12 çıktı. demir hapı ve idrar enfeksiyonu için bir hap içiyorum. ikili testt yaptırcm çok korkuyorum. beslenmeyi çok kafama takıyorum. bulantılardan dolayı fazla yiyemiyorum yardımcı olur musunuz. birde çok akıntım var ve kokulu .çok rahatsızım(
Insallah :) Kan degerine gelince, evet cnm her ay yapilmasi gerekiyo. Vitaminsiz kalmamayi takip etmek lazim :)
Cmm ilkonce biraz relaks olman lazim. Her hastalik icin care vardir. Ilkonce middenin bulantilari normal, bende 12-13. haftayakadar bisey yiyemiyodum. Ama cok sukur simdi yiyebiliyorum. Insallah midde bulantilarin azalir 1-2 haftada. Ve mutlaka bulantina iyi gelen birsey vardir, degisik seyler dene..Ben mesela badem, cubuk, leblebi yiyodum. Anlik da olsa bulantilar azaliyodu. 30 dak sonra tekrar basliyodu, tekrar yiyodum :) oyle iste. Habi de limon.. Ben yanimda su sisesi bi de icine limon parcalari kesiyodum. O da cok iyi geliyodu bulantima.
Akintina gelince idrar enfeksyonundandir bence. Idrar enfeksyonu icin doktorun ilac vermesi lazim. Aliyosun herhalde??
evet verdi ilaç içiyorum. tesekkr ederim. iyi ki varsiniz kafama takildiinda kendimi kötü hissettiğimde brdayim. bir de kay1nvalidem kötü resimlere hastalikli insanlara bakmamam gerektiini söyledi bunu hiç bi_miyordum böle bisey var mi yoksa eski masallarimi ..ben geçenlerde haberlerde yüz nakli olan çocuk ve nisanlsina baktim değişikti.(((( iyicepimpirik oldm