3.aydan sonra vitamine başladın, 7.aydan sonra vitamini kesip kalsiyum ve kan ilacına devam ediyorum.
12.haftada folik asiti biraktim ve vitamin+kan hapina basladim.hala devam ediyorum.
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin cnm. Acaba ben başka bi doktora mı sormalıyım, hiç bir şey kullanmıyorum şimdi. Bu da rahatsız ediyo beni. bebeğim beslenemeyecek die endişeleniyorum.
Doktorun bebegin gelisimine gore baslar belki canim. Ama icine sinmiyorsa tabiki baska bi doktora da danis.
Hamile kalmadan 2 ay önce folic asit içtim. Hamileliğimiz 2 ve 3. Ayında progestan + folic asit
13. Haftadan sonra
Folic asit
Vinalac
Gynoferrosanol
Size neden bukadar cabuk folic asiti bıraktırdılar anlmadım. 17. Haftamdayım. Hala içiyorum.
Genelde 3 ay sonrasında bıraktırdıklarını söylüyorlar. Umarım bu 1 ay bir şey kullanmamamın zararı olmaz bebeğime :18:
Korkma. Her doktorun tarzı gercekten farklı. Ben bu cuma kontrole gidicem. Sorup yine cevap yazarım sana tamam mı? Aslında bana da fazla gelıyor. İçtigım demır ve vıtamin ilacında da folic asıt var aslında. Ayrıca da alıyorum. Bilemedim :)
:) tamam cnm teşekkür ederim, bekliyorum mesajını ööleyse..
Merhaba, bugün cinsiyetini öğrendim. Erkekmiş :) folic asiti ben sana bırak demedım mı gecen ay dedı. O ilk 3 aydı dedi. Hatta dedım sen hatırlamıyorsun dedı. E peki dedim bende. Ama fazla folıc asıtın hıcbır zararı olmaz dedi. Bu ay, you plusın omegasını başladı. Alıcam yarın. Ben 17+5 teyım bu arada. Güzel haberlerını sende bana yaz :)
Merhaba, bugün cinsiyetini öğrendim. Erkekmiş :) folic asiti ben sana bırak demedım mı gecen ay dedı. O ilk 3 aydı dedi. Hatta dedım sen hatırlamıyorsun dedı. E peki dedim bende. Ama fazla folıc asıtın hıcbır zararı olmaz dedi. Bu ay, you plusın omegasını başladı. Alıcam yarın. Ben 17+5 teyım bu arada. Güzel haberlerını sende bana yaz :)
İlk 3 ay folik plus kullandım dün kontrolum vardı. Folik içme artık dedi ve vitamine başladım bugün
cyasemin hangi vitamine başladın? ek demir ilacı başlamadı mı?
Cnm benim çok sevindim :) Alllah sağlıkla kavuştursun inşallah! benim de 17 hafta oldu bugün. Geçen hafta gittim doktora, benim de erkekmiş :) bu kez de sadece Decavit başladı. başka demir ilacı vs vermedi. bakalım artık. sen çatlaklar için ne kullanıyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?