Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç alakası yok :) saçma bir düşünce aksineBirşey danışmak istiyorum. Genelde söylenen su herkezin evlendi zaten ilk hamiellikleri ya boş gebelik ya kimyasal yada düşük oluyomus böyle birşey cidden var mı kafam karıştı
Hiç alakası yok :) saçma bir düşünce aksine
Çok az kişinin dediğiniz gibi okuyor
Hiç öyle şeyler düşünmeyin bende burada okudum bebeği keseyi görene kadar boşuna stres yaptım sağlıklı anne sağlıklı bebek olunca normal gebelik oluyorİçini rahatlattiniz Allah razı olsun teşekkür ederim strese girdim psikolojiyi bozdum evde![]()
Hayır kesinlikle yok ayrıca şimdiden soyliyim ciğer leke yapmaz çilek de öyle , hamileyken saçını kesersen de bişey olmaz. Valla söylentileri duyunca aklıma gelenleri de siralamadan duramıyorumBirşey danışmak istiyorum. Genelde söylenen su herkezin evlendi zaten ilk hamiellikleri ya boş gebelik ya kimyasal yada düşük oluyomus böyle birşey cidden var mı kafam karıştı
Ne alaka çok saçma bir söylem bence bunları düşünmeyin saçmalık Bildiginiz herşey normal genetik vs Bi sorun yoksa gayet saglıklı olur bizim ailede hiç öyle birşey olmadı herkes ilk hamileliginden olan çocugu kucagına saglıklı aldı bunlar öyle ilk olmasıyla falan olacak şeyler degil söyleyen kimdi bence pek muhatap olma seni durduk yere strese sokması garipBirşey danışmak istiyorum. Genelde söylenen su herkezin evlendi zaten ilk hamiellikleri ya boş gebelik ya kimyasal yada düşük oluyomus böyle birşey cidden var mı kafam karıştı
Hamileyken ciger yenmez sakatat hamilelikte yasak zararlı oldugundan bakteri oluyor hatta dokunmayın bile derler bakteri deriden bile geçiyormuşHayır kesinlikle yok ayrıca şimdiden soyliyim ciğer leke yapmaz çilek de öyle , hamileyken saçını kesersen de bişey olmaz. Valla söylentileri duyunca aklıma gelenleri de siralamadan duramıyorum
Güvenilir olan ürünleri yemekte sorun yoktur. Mesela kurban bayramı geliyo güvenilir bir satıcıdan alınan hayvan gayet de yenilebilir aşıları kontrolleri yapılmışsa ve kesilirken de gerekli hijyen şartlarına uyulursa yenilebilir. En azından hamilelikte kullanılan demir ilaçları kadar yan etkisi olmayan bi demir kaynağı. Hamilelikte aldığımız tüm gıdaların güvenilir ve doğal ürünler olmasına dikkat edin her şeyi çok da kafanıza takmayın. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinHamileyken ciger yenmez sakatat hamilelikte yasak zararlı oldugundan bakteri oluyor hatta dokunmayın bile derler bakteri deriden bile geçiyormuş
Güvenilir olmasıyla alakası yok hanımefendi sakatat da bulunan bakteri var aynı durum çig et ve yumurta için de geçerli normalde insana zararı yok ama hamilelikte bebege geçme durumu oldugundan ve bebegin henüz bagışıklıgı oluşmadıgından sorun olabiliyor yoksa biz hep kendi beslediğimiz hayvanlardan keser yeriz ama bu her hayvanda olan bişey normal şartlarda zararı yok zaten ama bagışıklıgı zayıf olan kişilerde de ara ara sorun yarattığı olmuştur bebege de zararlı dikkat etmenizi tavsiye ederimGüvenilir olan ürünleri yemekte sorun yoktur. Mesela kurban bayramı geliyo güvenilir bir satıcıdan alınan hayvan gayet de yenilebilir aşıları kontrolleri yapılmışsa ve kesilirken de gerekli hijyen şartlarına uyulursa yenilebilir. En azından hamilelikte kullanılan demir ilaçları kadar yan etkisi olmayan bi demir kaynağı. Hamilelikte aldığımız tüm gıdaların güvenilir ve doğal ürünler olmasına dikkat edin her şeyi çok da kafanıza takmayın. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin![]()
Bu konuda da bazı yanlış bilgilere sahipsiniz detaylı araştırmanızı öneriyorum iyi günler dilerim.Güvenilir olmasıyla alakası yok hanımefendi sakatat da bulunan bakteri var aynı durum çig et ve yumurta için de geçerli normalde insana zararı yok ama hamilelikte bebege geçme durumu oldugundan ve bebegin henüz bagışıklıgı oluşmadıgından sorun olabiliyor yoksa biz hep kendi beslediğimiz hayvanlardan keser yeriz ama bu her hayvanda olan bişey normal şartlarda zararı yok zaten ama bagışıklıgı zayıf olan kişilerde de ara ara sorun yarattığı olmuştur bebege de zararlı dikkat etmenizi tavsiye ederim
Araştırırsanız görürsünüz internette bilgi mevcut sizin için bir kısmını buraya kopyalıyorum Karaciğer genellikle vitaminler, mineraller ve proteinler bakımından zengin sağlıklı bir gıdadır, ayrıca yüksek miktarlarda da A vitamini veya retinol içerir. Önceden oluşturulmuş A vitamini, yumurta, süt ve karaciğer gibi hayvansal ürünlerde bulunur. Diyetinizde bulunan bu türden çok miktardaki A vitamini, gelişmekte olan bebeğinizde, özellikle gebeliğin ilk aylarında doğum kusurlarına neden olabilir. Durum bu yani ilk zamanlar yemesi sakıncalı sonraki aylarda da ayda en fazla 1 defa tüketilmesi sorun yok denir fakat fazlası zararlıdır kendiniz istediğiniz gibi beslenebilirsiniz fakat insanlara yanlış bilgi vermezseniz sevinirim ne olacağı belli olmayan bir durum sonuçta yarar saglamak isterken zarar verebilirsiniz deBu konuda da bazı yanlış bilgilere sahipsiniz detaylı araştırmanızı öneriyorum iyi günler dilerim.
Alası yok herkeste olucak diye bişey yok kim söylüyorsa çok yanlışBirşey danışmak istiyorum. Genelde söylenen su herkezin evlendi zaten ilk hamiellikleri ya boş gebelik ya kimyasal yada düşük oluyomus böyle birşey cidden var mı kafam karıştı