Merhaba,
Gece uyumaya gittiğimde kendimi iyi hissetmemeye başladım ve tansiyonumu ölçtüm. Geceden beri tansiyonum 9-5, 8-5, 9-6, 8-6 arasında değişiyor. Normalde ölçtüğümde 10-8 , 10-7 civarı çıkardı. Bu durumdan korkmalı mıyım? Bir zararı olur mu? Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
Merhaba,
Gece uyumaya gittiğimde kendimi iyi hissetmemeye başladım ve tansiyonumu ölçtüm. Geceden beri tansiyonum 9-5, 8-5, 9-6, 8-6 arasında değişiyor. Normalde ölçtüğümde 10-8 , 10-7 civarı çıkardı. Bu durumdan korkmalı mıyım? Bir zararı olur mu? Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
Merhaba benim de tansiyonum düşüyordu doktorun dedigine gore tansiyon yüksekliği iyi degilmis bebegin damarlarini mi ne catlatiyormus ama dusuk tansiyon normalmis sonradan duzene girermis
Benim de normalde tansiyonum 10 a 6 falan çıkar ama hamilelikten dolayı şu aralar hep düşük 8e 5 9a 5 falan. 9 sarsmıyo da 8 olunca baş dönmesi yapıyo bende özellikle sabahları düşüyo doktor yüksek olmasın düşük olmasının bebeğe zararı yok seni çok sarsmadıkça önemli değil dedi dayanıyorum ben de o yüzden
Teşekkür ederim cevaplarınız için. Hamilelikten önce tansiyonum düşüktü ama hamilelikte 10-7'ye çıktı. Birden hamile olmadan önceki tansiyonumu görünce korktum acaba vücudum yeterli kan pompalamıyor mu bebek için diye. Dediğiniz gibiyse problem yok. ^^