Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
meryem suresi okudum.elimi karnima koyup sürekli salavat cektim.esmaul husna okudum. birde ayetelkursi okudum surekli. gereksiz dizi şarki vs uzak durdum kitap okudum bol kuran okumaya gayret gosterdim.Arkadaşlar bebeğiniz için veya doğum için mutat yaptığınız dualar varmı... Bebeğin eğitimi anne karnında 16.haftadan itibaren başlıyor
Maşallah.. Kaç haftalik suan bende AyetEl kursi nas Felak sürelerini bol bol okuyorummeryem suresi okudum.elimi karnima koyup sürekli salavat cektim.esmaul husna okudum. birde ayetelkursi okudum surekli. gereksiz dizi şarki vs uzak durdum kitap okudum bol kuran okumaya gayret gosterdim.
düşük yaptim canim malesefMaşallah.. Kaç haftalik suan bende AyetEl kursi nas Felak sürelerini bol bol okuyorum
Geçmiş olsun canımdüşük yaptim canim malesef![]()
Canım ben 23haftalik hamileyim bir dua grubu oluşturabilir z iki kişi de olsak. Yada oluşmuş bir grup varsa bana da haber verirsenkızlar hamileler varsa birlikte dua edelim mi
yada böyle bir forum varsa beni yönlendirir misiniz..
oluşturalım ne olur yavCanım ben 23haftalik hamileyim bir dua grubu oluşturabilir z iki kişi de olsak. Yada oluşmuş bir grup varsa bana da haber verirsen
Yaptigin mutat dualar varmı canımoluşturalım ne olur yav
Allah kabul etsin canım benim bende başlayayım inşaallah tefricye ve AyetEl kursi yeBen hergün meryem süresi
707 ya varis
100 ya evvelü
500 estafirullah
500 elhamdülillah
10 ayetel kürsi
10 salatı tefriciye okuyorum allah kabul etsin yavrularımız sağlıklı hayırlı olsun
yok canım işte olması isterim. her gün okurumYaptigin mutat dualar varmı canım
Canım meryem suresi yusuf süresi hem doğumun kolay olması hemde çocuğun ahlaki için iyiymiş ...AyetEl kursi nas Felak fatiha ihlas meryem süresi okuyorum ben bide günlük yasin okumaya çalışıyorum... tabi salavat ve istiğfar da önemliyok canım işte olması isterim. her gün okurum