Hamilelikte Dua

Zynp23657

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2016
435
204
103
Arkadaşlar bebeğiniz için veya doğum için mutat yaptığınız dualar varmı... Bebeğin eğitimi anne karnında 16.haftadan itibaren başlıyor

Arkadaşlar bebeğiniz için veya doğum için mutat yaptığınız dualar varmı... Bebeğin eğitimi anne karnında 16.haftadan itibaren başlıyor
meryem suresi okudum.elimi karnima koyup sürekli salavat cektim.esmaul husna okudum. birde ayetelkursi okudum surekli. gereksiz dizi şarki vs uzak durdum kitap okudum bol kuran okumaya gayret gosterdim.

Yusuf süresi meryem suresi bol bol yasin suresi. Kurandan ne okursan kar. Subuhanallihi ve bi hamdihi. Ya musavvir. Bunlar aklıma gelenler internette çok güzel listeler var

Yusuf süresi meryem suresi bol bol yasin suresi. Kurandan ne okursan kar. Subuhanallihi ve bi hamdihi. Ya musavvir. Bunlar aklıma gelenler internette çok güzel listeler var

Arkadaşlar bide hergün bir fatiha süresini Hz Fatima annemiz in Hayrina okursak doğumun Fatima annemiz in doğumu gibi kolay olacağını dinlenmiştim bir hocadan

n alimleri hamilelik döneminde mümkün mertebe abdestli geçiren anne adaylarının çocuklarının munis (Cana yakın, uysal, sevimli ) oldukları ifade edilir.
Bu dönemde Kur’an okumakla meşgul olmak yapılabilecek en güzel davranıştır. Özellikle Yusuf Suresini okumak ve anlamını öğrenmek, çocuğun kişilik gelişimine olumlu etkiler yapabilir.

Ahmed Ziyaüddin Gümüşhanevî Hazretleri’nin ‘Mecmuatü’l Ahzab’ isimli eserinde mana büyükleri hamilelerinİnşikak ve Yasin Sûresi‘ni okumalarını tavsiye ediyor. Ayrıcabu dönemde namazlar ihmal edilmemeli, haram ve içinde şüphe barındıran gıdalar tüketilmemeli, ihtiyaç sahiplerine sadakalar dağıtılmalı.
Allah Teala’nın 99 ismini okuyarak manaları üzerinde düşünmekte çok faydalıdır. Çünkü Allah Teala’nın yaratan ve güzel suret veren manalı isimlerini düşünerek dua etmek, bu dönemde, bebeğin teşekkülü sırasında Allah’ın yardımını istemek demek olur ki, bebeğimiz için bundan daha güzel başka ne yapabiliriz.

Mümin kardeşin mümin kardeşine yaptığı dua kabul oluşmuş... istersen hergün ben senin için sende benim için bir yasin Suresi okuyalım

Ben hergün meryem süresi
707 ya varis
100 ya evvelü
500 estafirullah
500 elhamdülillah
10 ayetel kürsi
10 salatı tefriciye okuyorum allah kabul etsin yavrularımız sağlıklı hayırlı olsun

Ben hergün meryem süresi
707 ya varis
100 ya evvelü
500 estafirullah
500 elhamdülillah
10 ayetel kürsi
10 salatı tefriciye okuyorum allah kabul etsin yavrularımız sağlıklı hayırlı olsun
Allah kabul etsin canım benim bende başlayayım inşaallah tefricye ve AyetEl kursi ye

Back