• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte doktorun önerdiği peynir

edaberk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2010
456
2
66
Çanakkale
benim doktorum izmir tulumunu tavsiye etti.ancakmarketlerde baktım ambalajlı ürün bulamadım.ama normal şarküteri reyonunda jelatinlenmiş olarak satıyorlar hani tadına bakıp alabildiğimiz yer.
ordaki eleman pastorize olduğunu söyledi ama ben yinede tam emin olamyorum yemek konusunda.çünkü pastorize olmayanlar zararlı bizim için siz hangi peynirleri tüketiyorsunuz

benim doktorum izmir tulumunu tavsiye etti.ancakmarketlerde baktım ambalajlı ürün bulamadım.ama normal şarküteri reyonunda jelatinlenmiş olarak satıyorlar hani tadına bakıp alabildiğimiz yer.
ordaki eleman pastorize olduğunu söyledi ama ben yinede tam emin olamyorum yemek konusunda.çünkü pastorize olmayanlar zararlı bizim için siz hangi peynirleri tüketiyorsunuz

vala canım hangisini istiosa onu iorum canım ki kaldıki kahvaltıda en az 5çeşit penirim oluor çünki acaip düştüm ve hiç dikkatte etmedim pastorize yada diil bi zararı olucanı düşünmüorum hani zaten vücut biz istesekte istemesekte zararlı olanları istifra ada diger şekilde atıor vücuttan özel durumun varsa bilemem tabi ama çig et ve türleri dışında hiçbişee dikkat etmiorum herşeyden alıorum :):)şakkıdışakkıdı

pastörize dışında almıyorum.
çevrenizdeki marketlerde bulamazsanız sütaşın sitesinden online satın alabilirsiniz.

Son düzenleme:
ben de çiğ et dışında diğer şeylere dikkat etmiyorum. Markette ne peynir varsa onu alıyoruz. Doktorunuz neden böyle bir şey söyledi? Brusella açısından mı yoksa toksaplazma açısından mı

mrb hanımlar.doktor pastorize olmamış süt yoğurt ve peynirin içeriğinde bakterilerin olduğunu söyledi.
2 ayrı doktor ve diyetisyen aynı şeyleri söyledi.zararlı yeme dedi.şu an için herhangi bir özel durumum yok.

Back
X