hamilelikte dis eti problemi yasayan var mi?

YogunGeciyor

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2014
59
14
98
Dis etlerim kan topladi ve sisti. Fircalamak mumkun diil cunku dokundugum zaman kaniyor. Sizdede ayni mi hamisler? Ne yapmak gerekiyor?

Dis etlerim kan topladi ve sisti. Fircalamak mumkun diil cunku dokundugum zaman kaniyor. Sizdede ayni mi hamisler? Ne yapmak gerekiyor?

Canim hamilelerin cogunda dis ve dis eti rahatsizliklari yasaniyor. Dis etleri icin ozel macunlar var tuzlu biraz tatlari o sekilde machn kullan parmaklarinla sur bide internetten arastirsaydin hangi vitamin eksikliginden kaynaklaniyor protein eksikligi yada c vitamini eksikligi olabilir canim benimde oldu bi ara ama cok az ben cok sut urunu tuketiyorum ve narenciye tam bilemiyorum nebiyi gelir nette yzar mutlaka canim cok gecmis oldun

Hamilelikte diş ve dişeti, burun kanaması sık görülür, benim de olmuştu. Vücuttaki kan oranı arttığından oluyor çoğunlukla.

Kalici olmasindan endise ediyorum. Gerci bulantilarimda ayni sekilde hic gecmiycek gibi geliyor.. cevaplar icin tesekkur ederim.

sakin ihmql etme benimde oyleydi su toplamis gibi oldu sonra ceviz kadar buyudu. capada 7 aylik hamileyken ameliyatla aldirdim hamilelik tumoruymus :KK57:

Back