- Konu Sahibi bebiscimkayra
-
kızlar benim arkadaşım hamileyken süt yoğurt yiyip içemedi tiksindi.ilave kalsiyumda almadı dişleri sallanmaya başladı.bebek anne karnında kemik oluşumunu tamamlamadan çıkmazmış.yani anne ister kalsiyum alsın ister almasın bebek ihtiyacı olan kalsiyumu annenin kemiklerinden kullanırmış.bizzat doktorum söyledi bunu bana.bende çok süt içtim yoğurt yedim doktorum ek olarak kalsiyum sandoz verdi.çok şükür sağlıklı bir bebek dünyaya getirdim dişlerimdede kayıplar olmadı.
eğerki dişinizde ağrılı bi durum yoksa çekiminizi doğum sonrasına bırakmanızı tavsiye ederim..fakat durumunuz çok acilse öncelikle kadın doğum uzmanınızdan izin alınarak çekiminizin yapılmasında bi mahsur olmaz..kaç aylık hamile olduğunuzu bilmemiyorum ama üç ve altıncı aylar arası gerekli olan diş tedavileri açısından en uygun dönemdir..
canım hamilelikte diş çekimleri 3 ve 6.aylar arasında yapılıyor googledan aratabilirsin diğer durumlarda sakıncalı diyor bence önce kadın doğumcuna danış ve ona göre hareket et bebeğin için sakıncalı olabilir sen 3. trisemester a girmişsin sanırım
2 gebeliğimde de diş çektirdim arkadaşım bi sorun olmadı çok şükür bazı diş hekimleri gebelikde diş çekimine karşılar ki bunlar azınlıkta diğer hekimler ilk 3 ay ve son 2 ay haricinde çekim yapılabileceğini söylüyorlar üstelik benim çektirdiğim dişler azıydı ve çok zorladılar bizi ama hiç bi sorun çıkmadı canım a.s.
Arkadaşlar benim 20 lik dişim pazartesi çekilecek.üst 20 lik dişim.umarım bir sorun yaşamam.aranızda benim durumumda olan var mı.bu arada ameliyat değil normal çekim olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?