Hamilelikte diş ağrısı

Simran_

Aras Buğra ♥
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2017
1.225
4.984
35
Arkadaşlar merhaba, 6+2 haftalık hamileyim. 2 tane 20lik dişimden çok dertliyim. İnanılmaz diş ağrısı yaşıyorum. Hamilelikte diş ağrısı yaşayan var mı? Ne gibi çözümler uyguluyorsunuz? Listerine kullanmamın bebeğime bir sakıncası olur mu? Yardım edin lütfen bu diş ağrısı beni öldürecek. 9 ay böyle nasıl geçer

Gecmis olsun. Listerin ağız bakım suyu değil miydi? Bence yine de bir doktora görünün belki bu süreçte kullanabileceğiniz ilaçlar vardır

Gecmis olsun. Listerin ağız bakım suyu değil miydi? Bence yine de bir doktora görünün belki bu süreçte kullanabileceğiniz ilaçlar vardır

Evet ağız bakım suyu dün denedim çok iyi geldi ağrımı azalttı. 28inde doktor randevum var danışıcam mutkaka doktora ama burdada sormak istedim o güne kadar. Çok teşekkür ederim.

Alkol var içerisinde diye biliyorum, Yine de dikkat edin.. Biraz hassasım sanırım bu konularda. Çok irdelerim.. Ama şunu biliyorum ki parol hamilelikte sıkıntı yaratmayan bir ağrı kesici. Tabi yine de en iyisi doktor önerisi. Bu arada ALLAH kucağınıza almayı nasip etsin.

Sanırım en doğrusu dediğiniz gibii doktora danışmak. Bikaç gün daha sabredicem bir şekilde demekki. Amin inşallah çok teşekkür ederim ♡

Çok geçmiş olsun çok zordur bilirim diş ağrısını
ben tuzlu suyla gargara yaparak hafifletiyordum

Ben de ilk hamileliğimde (kimyasalla sonuçlandı) diş ağrısı çektim ve çok zorlandım az daha çektirecektim ki gebelik bitti. Bittiği gibi dişimin çaresine baktırdım ve çektirdim yoksa şimdi ben de diş ağrısıyla savaşıyor olacaktım. Doktor bana o zaman parol kullanabileceğimi söylemişti bi de karanfil uyuşturuyor ağrıyan yere koyduğunda.

Öncelikle çok geçmiş olsun. Evet parol kullanılabiliyormuş 3 gün sonra randevum var doktoruma sorucam bende bakalım. Karanfili denicem çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…