Teşekkürler cnmEnfeksiyon iltihap falansa 1 tali kasigi dag kekigini 5 dk kaynatip gun icinde fircalayin indirir kisa surede ,agriyi kesiyor
Snrm abseli ağız kokumda varvalla eğer apse, iltihap gibi bi durum varsa antibiyotik kullandırılıyor hani şu gebelikte kullanılan türlerden. Ağrı kesici Zaten sadece parol veriyorlar. onun haricinde 0-3 ay ve 6-9 ay arasında hastanelerde hiçbir tedavi uygulanmıyor maalesef. ancak 3-6 Ay arasında işlem yapılıyor.
Sağol canım inş ya tüp bebekte insan ne yapacağını bilemiyor zaten bir sürü ilaç kullanıyoruz bilemedim napicağımıAğrı, iltihap bunlar da vücutta stres unsuru ve bebeğe zarar. O yüzden bi doktora görünün gerekirse işlem yapar ya da doğum sonrasına kadar sizi idare edecek bir çözüm bulur. Aylarca ağrı çekecek haliniz yok elbet bir yolu bulunur . Kendinizi üzmeyin yani bebişe de zararı olmayacak şeyler bulurlar . Geçmiş olsun
Kaç aylık hamilesiniz? Bu arada diş hekimiyim o yüzden bu kadar rahat konuşuyorum . Arada kaldığımız yerde kadın doğumcuya kons yazıyoruz zaten o yüzden dert etmeyin. Bebeğinizin sağlığı İçin siz de sağlıklı olmalısınızSağol canım inş ya tüp bebekte insan ne yapacağını bilemiyor zaten bir sürü ilaç kullanıyoruz bilemedim napicağımı
5haftalik daha çok yeni önceden burda hastaneye gitmiştim ama doktor bunu görmedi snrm agrimda olmamişti zaten şimdide birşeyler cignedigimde hissediyorum ağrı birde ağzımdaki kötü koku rahatsız ediciKaç aylık hamilesiniz? Bu arada diş hekimiyim o yüzden bu kadar rahat konuşuyorum . Arada kaldığımız yerde kadın doğumcuya kons yazıyoruz zaten o yüzden dert etmeyin. Bebeğinizin sağlığı İçin siz de sağlıklı olmalısınız
Teşekkürler bu arada5haftalik daha çok yeni önceden burda hastaneye gitmiştim ama doktor bunu görmedi snrm agrimda olmamişti zaten şimdide birşeyler cignedigimde hissediyorum ağrı birde ağzımdaki kötü koku rahatsız edici
Teşekkür ederim cnm deneyeceğim , kaçıncı ayda cektirebilirim acabaBugün pazar açık yer bulamazsınız belki. Şimdilik yirmilik dişiniz yarı gömülü olabilir. Çiğnerken ağrı ve koku diyince şüphelendim. Diş ile diş eti arası gıda birikimi de bu ağrıya sebep oluyor olabilir en arkada. Bir enjektör bulup eczaneden tuzlu su çekip ona , ucundaki iğneyi kırarak tam o bölgeyi temizleseniz çok iyi olur
3. Aydan sonra 6. Ayın sonuna kadar güvenli alanTeşekkür ederim cnm deneyeceğim , kaçıncı ayda cektirebilirim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?