amin inşallah çok teşekkür ederim deneyeceğim mutlaka <3yani doğumla kalsiyum magnezyum herlşeyiş çocuk alıyor vücutta bunlar aazalıyor diş güçlü kalmıyor diye biliyorum. ılık tuzlu suyla gargara belki iyi gelir canım. bebek de şimdiden hayırlı olsun analı babalı bğüyüsün sağlıkla bereketle gelsin inşallah
Canım dediğiniz şeyi yapmadım ama 28.haftadayim doktorum onay verdi ama yine de endişe ediyorumSarımsak gibi saçma bir şeyi sakın uygulamayın doktora gidin. Sarımsak diş etine zarar veriyor hasta doktora geliyor ağzı sarımsak kokuyor kaç gündür kullanıyorum diyor tedavi bile yapmazlar uygulamayın
Sizin sorunuza da yazdım yaptırın geç olmadan yoksa enfeksiyon kapar o zaman şişer ilaç kullanmak zorunda kalırsınız. Ne kadar geç kalırsanız o kadar ilaç yazma durumu çıkarCanım dediğiniz şeyi yapmadım ama 28.haftadayim doktorum onay verdi ama yine de endişe ediyorum
Teşekkür ederim canım . Evet bugün gideceğimSizin sorunuza da yazdım yaptırın geç olmadan yoksa enfeksiyon kapar o zaman şişer ilaç kullanmak zorunda kalırsınız. Ne kadar geç kalırsanız o kadar ilaç yazma durumu çıkar
Hamileler için adrenalinsiz anestezi var ondan varsa ellerinde onunla yapar merak etmeyinTeşekkür ederim canım . Evet bugün gideceğiminşallah sorunsuz bir tedavi olur doktorum lokal anestezi ve adrenalin verilmeden yapılmasıni on görmüş raporda
Teşekkür ederimHamileler için adrenalinsiz anestezi var ondan varsa ellerinde onunla yapar merak etmeyin
Çok şükürBenim geçen hafta kanal tedavimin üstündeki dolgu kırıla gittim ve vidalı dolgu yapıldı yani dişin içine vida takıldı sadece hamile olduğum için iğne ve ilaç vermediler ki acı da hissetmedim zaten bence geciktirmeyin
Hayır hiçbirşey yapılmadı direk işlem yapıldı bir problem yaşamadım ama dediğim gibi benim dişimde zaten kanal tedavisi vardı yani sinirler alınmıştı o yüzden hissetmedimÇok şükürsizin adınıza sevindim inşallah aynı şekilde bende rahatlıkla atlatirim bugün lokal anestezi uygulandi mi
Anladım canım benim çekilecek biri diğeri ne olur gidince görücemHayır hiçbirşey yapılmadı direk işlem yapıldı bir problem yaşamadım ama dediğim gibi benim dişimde zaten kanal tedavisi vardı yani sinirler alınmıştı o yüzden hissetmedim
Ben gecen hafta kanal tedavisi oldum, 18 haftalikken. Disi ihmale getirmeyin, acisi katlanarak buyuyor malesef. Su an lokal anesteziyle tedavi olabilecek donemdesiniz, korkmayinMerhaba arkadaşlar, 28 haftalık hamileyim bir dişim tamamen kırıldı kök içinde kaldı çok ağrım var diğeri ise diğer tarafta çok kötü çürüdü bu süreçte. Hamilelikte diş çektiren tedavisini yaptıran var mı acaba lütfen yazarsanız memnun olurum , doktorum onay veriyor
Çok teşekkür ederimBen gecen hafta kanal tedavisi oldum, 18 haftalikken. Disi ihmale getirmeyin, acisi katlanarak buyuyor malesef. Su an lokal anesteziyle tedavi olabilecek donemdesiniz, korkmayingecmis olsun.