- 2 Mart 2024
- 697
- 127
- Konu Sahibi bayanacizane
Arkadaşlar devit 3 damla kullanan var mı ne zamana kadar kullandınız ve kaç damla? benim eski doktorum haftada 10 yeni doktorum günde 10 damla kullan diyor kafam karıştı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktor da haftada 10 az dedi günde 10 kullan dedi o da bana çok geldi shjdksDevit değil çocuklar için olan farklı bi D vitamini damla kullanıyorum ama dozajı aynı diye biliyorum, günde 7-8 dedi. Haftada 10 çok az değil mi?
Doktor bana doğumdan sonra da kullanacaksın dedi
Kizlar beta hcgsi normal ilerleyip birden yavas yukselip kucagina saglikli.alan varmi bebegini com korkiyorum ilkim kayip kurtaj oldum 3 temmuzdaHaftada 10 az gibi. Doğumdan sonra da kullanırsın demişti doktorum. Günde 8 damla alıyorum.
Değerler iyi olsada veriyor doktorlar bebek içinD vitamini değerinize baktırmadan kullanmayın.
D vitamini değerleriniz nasıl pekiDevit değil çocuklar için olan farklı bi D vitamini damla kullanıyorum ama dozajı aynı diye biliyorum, günde 7-8 dedi. Haftada 10 çok az değil mi?
Doktor bana doğumdan sonra da kullanacaksın dedi
Bilmem baktılar mı bilmiyorum, herkese veriliyor genelde malumD vitamini değerleriniz nasıl peki
Biri yazmış da değerlerinize baktırmadan kullanmayın diye içime kurt düştü jdkdkBilmem baktılar mı bilmiyorum, herkese veriliyor genelde malum
Türkiye'deki kadınlarda genel olarak D vitamini eksikliği var zaten ya, sallamiyim sayıyı ama %90 falan diyorlardı. Bi de bebek zaten her şeyimizi emcüklediği için dngmg ben de öyle düşünüp bi süre kullanmadım ama gereksiz geldi sonra bu düşünceBiri yazmış da değerlerinize baktırmadan kullanmayın diye içime kurt düştü jdkdk
Siz zaten vitamin hapı icmiyormusunuz? İçiyorsunuz. İçinde d vitamini var.Değerler iyi olsada veriyor doktorlar bebek için
Alıyorum onun içinde az varSiz zaten vitamin hapı icmiyormusunuz? İçiyorsunuz. İçinde d vitamini var.
Ekstra d vitamini alıyorsanız değerlerinize baktırmadan kullanmamanız gerekiyor.
D vitamini fazla olursa vucutta kemiklerde birikir…
Demiriniz düşük mü başka vitamin kullanıyor musunuzGünlük 9 damla kullanıyorum
Demiriniz mi düşükHaftada 10 az gibi. Doğumdan sonra da kullanırsın demişti doktorum. Günde 8 damla alıyorum.
Arkadaşlar devit 3 damla kullanan var mı ne zamana kadar kullandınız ve kaç damla? benim eski doktorum haftada 10 yeni doktorum günde 10 damla kullan diyor kafam karıştı
Siz zaten vitamin hapı icmiyormusunuz? İçiyorsunuz. İçinde d vitamini var.
Ekstra d vitamini alıyorsanız değerlerinize baktırmadan kullanmamanız gerekiyor.
D vitamini fazla olursa vucutta kemiklerde birikir…
Demir düşük değil. Çocuk annenin depolarını bitirir dediler. Standart olarak bütün hamilelere veriliyor. Demir, D vit ve multivitamin kullanıyorum.Demiriniz düşük mü başka vitamin kullanıyor musunuz