E EGE333 Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Eylül 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi EGE333 #1 Kızlar riskli gebelik yoksa ilk aylar denize girmekte sakinca var mi
ParlayanGece Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 1 Eylül 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi EGE333 #2 EGE333 .!.: Kızlar riskli gebelik yoksa ilk aylar denize girmekte sakinca var mi Genişletmek için tıkla... Temiz olduğundan emin olduğunuz bir yerde doktorlar izin veriyor.
EGE333 .!.: Kızlar riskli gebelik yoksa ilk aylar denize girmekte sakinca var mi Genişletmek için tıkla... Temiz olduğundan emin olduğunuz bir yerde doktorlar izin veriyor.
gizemliasli Nirvana Kayıtlı Üye 1 Eylül 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi EGE333 #3 Temizse girin, havuz sıkıntılı diye biliyorum.
Lady Guinevere “Size Nasıl Geliyorsa” Kayıtlı Üye 1 Eylül 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi EGE333 #4 enfeksiyon riski var. denizine göre değişir yani
sadolinda Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Eylül 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi EGE333 #5 Temiz bir alanda girilir de böyle kalabalık yerlerde girilmez bence. Mesela geçen haberlerde gördüm tur tekneleri bütün tuvalet mutfak atıklarını vs suya bırakıyor hem de kelebekler vadisi tarafında plajın olduğu koyda.
Temiz bir alanda girilir de böyle kalabalık yerlerde girilmez bence. Mesela geçen haberlerde gördüm tur tekneleri bütün tuvalet mutfak atıklarını vs suya bırakıyor hem de kelebekler vadisi tarafında plajın olduğu koyda.