• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte denize girmek

Goknurcelk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Merhaba anneler size bi sorum olucak 10 haftalk hamileym ve genelde haraket ederken karnima sancılar kramplar giriyor arabada yada egilip kalkma gibi.. yarn denize gitmek istiyorum dusuk tehlikem vardi kanama ama gecti doktoruma sordm git dedi ama sizede danismak istedm sizce mikrop kaparmiym yada yolculuk yapmamaliym yada birsey olmaz mi lutfen cevaplayin

Mikrop kapmak açısından doktorlar havuzu önermiyorlar, denize girebilirsiniz. Tabi gireceğiniz deniz nerede, temiz mi siz daha iyi bilirsiniz, temiz bir yerde girebilirsiniz. Yolculuk içinse uzun yolculuklarda sık sık mola vermeyi öneriyorlar. 2 saatlik bir yolculuksa zaten sorun olmaz.

Mikrop kapmak açısından doktorlar havuzu önermiyorlar, denize girebilirsiniz. Tabi gireceğiniz deniz nerede, temiz mi siz daha iyi bilirsiniz, temiz bir yerde girebilirsiniz. Yolculuk içinse uzun yolculuklarda sık sık mola vermeyi öneriyorlar. 2 saatlik bir yolculuksa zaten sorun olmaz.
Tesekkurler

Canım ben hamile değilim ama düşük tehliken varsa gitme bi yere ben şahsen öyle durumum olsa kıpırdamam bi yere yani yine sizler hamiş olanlar iyi bilir

Böyle durumda keyfime rest çekerim canım daha iyi Allah korusun herhangi bişey olursa yaşadığın sürece vicdan azabı çekersin. Yaşamış biri olarak söylüyorum. Hayırlı doğumlar dilerim şimdiden ..

ben oğluma hamileyken tüm yaz çıkmadım denizden ama benim hiçbir tehlikem kanama vs. yoktu çadırlarda kaldım kamplara gittik hiçbir sorun yaşamadım hatta faydasını gördüm ama dediğim gibi düşük tehlikem hiç olmadı canım

Back
X