- 5 Kasım 2018
- 1.095
- 1.873
-
- Konu Sahibi ismira_1923
Acaba benim bebegimde ondanmi düştü kiArtmasin dikkat et doktorunla konuş .her hafta crp bakılsın gerekirse.bana bakılmadi erken doğum yaptım bebeğimi kaybettim.crp degerim 22di.bebegimi kaybetmeden önce 3 doktora gittim yüksek değil enfeksiyon yok sende dedi hepsi .geçen hafta perinataloga gittim o nasıl yokmus en fazla 5 olması lazım dedi .
Kanamam vardi enfeksiyon yok diyorlardi düşmeden 1 gün önce crp baktılar iğne yazdı crp çok yüksek dedi aksamina düştüSenin yanlış hatırlamıyorsam kanama vardı demi canım.benim kesem delindi suyum kalmadı.onunda illaki etkisi vardır ama direk enfeksiyon yüzünden olmuştur diyemem
Evet gittim yapılan tahlillere baktı patoloji sonucuna baktı birşey yok sebebsiz düşük dediBelkide o kanama vücutta enfeksiyon yaptı .sen bence iyi bir doktora görün bakalım o ne dicek .gittin mi hiç doktora bebeğini kaybettikten sonra
Genetik yada kan pıhtılaşmasina ? Banada bir sürü doktor yok bir şeyin dedi ben gittim yaptırdım kan pıhtılaşmasi çıktı .o sebep olmuş olabilir bendeEvet gittim yapılan tahlillere baktı patoloji sonucuna baktı birşey yok sebebsiz düşük dedi
Bende yaptirdim 1 hafta sonra çıkacakmış sonuclar bekliyorum bakalımGenetik yada kan pıhtılaşmasina ? Banada bir sürü doktor yok bir şeyin dedi ben gittim yaptırdım kan pıhtılaşmasi çıktı .o sebep olmuş olabilir bende
Çok yüksek değil, elimizi kessek mutfakta toz alsa bu kadar oynayabiliyormuş. Ama yukarı çıkarsa özellikle 4.aydan sonra riskli. Erken doğuma sebebiyet verebiliyorKizlar selam, biyokimya sonuclarinda CRP kan degerim 0.7 mg/dL olarak çıktı.
Referans degeri ise 0 - 0.50 mg/dL olmaliymis.
Internette de CRP degerinin yuksekligiyle ilgili hamilikte bebege olan zararlarini okudum ve icim rahat etmedi. Sizdeki CRP degerleri nasil? 0.2 farki önemsemeli miyim? Bilemedim ☹
Çıktığında haber ver banada.ama inşallah temiz çıkarBende yaptirdim 1 hafta sonra çıkacakmış sonuclar bekliyorum bakalım
İnşallah unutmam canım haber veririm yoksaÇıktığında haber ver banada.ama inşallah temiz çıkar
Merhaba benim de crp değerim 49 idi 3 gün hastanede tedavi gördüm. Taburcu olduktan sonra da 7 günlük bir ilaç kullandım şu an değerim 8 e düştü. Siz doğum yaptınız mı bebeğe herhangi bir zararı oldu mu çok tedirginim. Şu an 21 haftalık hamileyim.Çok yüksek değil ki benimki 45 çıkmıştı vücuda iltahap var onu bulmanız lazım mesela benim idrar yollarim tertemiz çıkıyordu ama dış iltahabim vardı doktor oda yapabilir dedi