Hamilelikte Clexane iğnesi kullanan var mı ?

Sewwal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2012
31
2
48
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,uzun zamandır siteyi tekip edemedim,ikinci hamileliğim düşükle sonuçlanınca bir süre komple bu işlerden uzak kalmak istedim.İkinci gebeliğimden sonra yaklaşık 1 sene sonra yeniden denemeye karar verdik ve hamile kaldım.Şuan 14 haftalık hamileyim,bu sefer Uzman doktora gitmeye başladım ilk andan,doktor clexane iğne ve coraspin verdi folik asit dışında.Her gün göbekten bir iğne ve coraspin tablet alıyorum.Bebeğim şuana kadar gayet iyi ilerliyor.Acaba bu tedavi yöntemini uygulayan başka birileri var mıdır merak ettim.İğneyi son 1 aya kadar hergün devam edecekmişim..

benim ablam kullanıyor pıhtılaşma problemi var o yüzden.sendede aynısı vardır.bir sıkıntı olmaz merak etme.

Evet kan pıhtılaşması riski sebebi ile verildi banada,teşekkür ederim,sık kullanılan bir yöntem belli ki..

bende kullanıyorum,testler sonucunda kan pıhtılaşma sorunu çıktı ve öğrendiğimden beri kullanıyorum.9 haftalık hamileyim ve ilk bebeğim 9 aylıkken ölü doğdu.

bende kullanıyorum,testler sonucunda kan pıhtılaşma sorunu çıktı ve öğrendiğimden beri kullanıyorum.9 haftalık hamileyim ve ilk bebeğim 9 aylıkken ölü doğdu.

çok üzüldüm Bebek içinde büyüdükçe kaybetme acısı daha büyük oluyor ki 9 aylık İnş sağsağlim Allahın izniyle kucağınıza alırsınız sizde bebeğinizi..Bu iğnenin bende faydasını gördüm yani en azından şuana kadar ilerledi hamileliğim ki birini 7 diğerini 9 haftalıkken kaybetmiştim şimdi 14.haftayı bitirdik bakalım

hem de ne acı..doğuma diye gidiyorsun ve bebeğin ölmüş,rabbim kimseye yaşatmasın.çok zor ama allah bi tane daha verdi,inşallah kucağıma almayı da nasip etsin.cümlemize de inşallah.

pıhtılaşma olmamasına rağmen, 3 kaybım olduğu için 9 ay kullandım

Esraneco gerçekten çok üzüldüm ( 9 ay karnında taşıdıktan sonra kaybetmenin acısı bizimkilerin yanında cok büyük,Allah inş sağsağlim bu evladını kucağına almayı nasip etsin,hepimİze inş

pıhtılaşma olmamasına rağmen, 3 kaybım olduğu için 9 ay kullandım

Mrhb canim benimde 2bucuk ay once 8 haftalik kalbi durdu. Simdi tekrar dusunuyoruz 3 ay dolduktan sinra benimde ilk dusuk oldugu icin arastirmadilar bende pihtilasmadan supheleniyorum. 3 aydir folikasit kullaniyorum 1 aydirda gunde bir tane coraspin iciyorum. Sizde 9 ay kullanmissiniz bir zarari yoktur degilmi

Amin teşekkür ederim.Gerçekten çok zor,rabbim kimseye yaşatmasın.

Benimde 3 aylik bebegimin kalbi durdu ve genetikde kan pıhtılaşma cıktı. Suan bebek istiyoruz yunurtlama donemimde igneye basladim bu ay adet olursam birakacm öbür ay tekrarlcm bi sıkıntısı yokmuş bebegi birakin bizim sagligimiz icin bile cok onemli

Merhaba ...
ben clexane 0,4 kullanıyorum yaklaşık 5 haftalıkken başladık
her gün bir tane clexane bir tanede coraspirin
36+0 haftada coraspirini kesti doktor
bugünde doğuma 9 gün kala 37+2 hafta clexane iğneyi bıraktırdı doktor..
38+4 gün olduğunda sezeryan olacak
doğuma 9 gün kaldı...

bnım iki kaybım var pıhtılasma sorunum yok ama doktor riske gırmeyelım dedi verdi

Benimde pihtilasma var henüz hamile kalmadım ilki maalesef düştü coraspine başlattı doktorum hamile olduğum ilk andan itibaren igne vuracagim kızlar benim size sorun çok canı acitiyor mu iğne gerçi bebis için herşeye katlanilir ama

merhaba..ben kalap kapak ameliyatlısıyım ve komadin (kan sulandırıcı) kullanıyorum. geçen ay gebeliğimi öğrenince kullanmaya başladım. dr ilk 3 ay ve son 3 ay kullancaksın arada da komadin içecelsin demişti.nasip değilmiş bir hafta sonra düşük yaptım. benim kleksanla ilgili tek sorunum sanırım doğru vuramıyorum. koldan demişlerdi.kolumun arkasına vurdum 3 gün ama hala mosmor ve orda topaklanmış şekilde kaldı biraz ilaç sanki.semsert duruyor.siz nasl kullnadınız? bir daha gebelik nasip olursa siizn dediğiniz şekilde kullanayım...şimdiden kolay doğumlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…