Hamilelikte Cinsellik

ilişkiye girceksin sorunun yok anladıgım kadarıyla utancak ne var ki başı ve sonunda tehlikeli canım

Cok sert olmamak kaydi ile yasanabilir bence karnina baski olmasin ve pozisyona dikkat ettikten sonra.
Takma kotu bisi olmaz eger ki riskli gebelik degilse

napcan sevişcen tabii ki
bundan doğal ne olabilir ki.
doktorunuz yasak koymadıysa

Bilmiyorum utangaç yapıya sahibim şimdiye kadar eşime ben hic yaklaşmadım ve şimdide işte yaklaşamıyorum durup dururken aklıma geliyor ama :-(

Bilmiyorum utangaç yapıya sahibim şimdiye kadar eşime ben hic yaklaşmadım ve şimdide işte yaklaşamıyorum durup dururken aklıma geliyor ama :-(

Bir kere de sen baslat bisi olmaz giyin hafif makyaj yap bunu belli et ilk basta evlendigimizde bende utaniyordum simdi ben kovaliyorum adami
Hala atesim sonmedi benim dusun koca gobekle bile ufak ufak tadini cikara cikara yasiyoruz

kır zincirlerini bence
bundan doğal ne olabilir ki.
ya da eşini istediğini belli et devamı gelir zaten.

bana doktorum 4 günden erken olmasın demese ben her gün adamın tepesinden inmem o dereceyim şu sıralar.

Bu gidişle ben de galiba öyle olcam normalde o benim istememe hic bırakmaz ama bu aralar o da haftada bir felan yaklaşıyor bu bana az geliyor normalde isteksizim bende şimdi birden böyle oldum bakalım nasıl yencem bu durumu

Senin haftalarindayken her gun yasiyorduk cunku esime soylemistim kotuyum ben ya anla beni die :)
Hormonlardan dolayi sekerim korkma sen pitircik

O zaten ammena ben accık makyaj bi giyinim peşimde aynen bakalım öyle yapcam artık napim :) her gün giyinim artık başka caresi yok galiba o da demişti sen istersen zaten bir gün ben sen ne istersen onu yapcam diye adam kendinden emin istemiyecegim den cok utangacım

işteyken mesaj at bu akşam seni istiyom diye
en azından bunu yap bari de sinyali alsın adam.

utancak sıkilacak bisi yok sonucta buda bir nevi ihtiyac :)

Ben ona yaklaşmadım ki o bana yaklaşır hep şimdi de biraz uzak duruyor hamileyim ondan galiba yada ilk üc ayımda cok kötüydüm hep reddetmek zorunda kaldım migde bulantısı yüzünden ondan da olabilir bilmiyorum şimdi de ben istiyorum işte..

içine mi boşalmalı yani o zararlı degilmi bebeğe

doktor bana ilk 3 aylik donemde bisi demedi bizde seyrek araliklarla yasamistik halada ogle mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…