- 26 Mayıs 2015
- 194
- 80
- 37
ilişkiye girceksin sorunun yok anladıgım kadarıyla utancak ne var ki başı ve sonunda tehlikeli canımBen de şuan 18 haftalık hamileyim ve şu iki gündür hep aklıma geliyor ama eşime de yaklaşamıyorum cünki utanıyorum ne yapcam ben nasıl davranmalıyım ilk kızım da böyle değildim şuan o kadar ki düşününce sulanıyorum benneyapcam
Ben de şuan 18 haftalık hamileyim ve şu iki gündür hep aklıma geliyor ama eşime de yaklaşamıyorum cünki utanıyorum ne yapcam ben nasıl davranmalıyım ilk kızım da böyle değildim şuan o kadar ki düşününce sulanıyorum benneyapcam
napcan sevişcen tabii kiBen de şuan 18 haftalık hamileyim ve şu iki gündür hep aklıma geliyor ama eşime de yaklaşamıyorum cünki utanıyorum ne yapcam ben nasıl davranmalıyım ilk kızım da böyle değildim şuan o kadar ki düşününce sulanıyorum benneyapcam
Bilmiyorum utangaç yapıya sahibim şimdiye kadar eşime ben hic yaklaşmadım ve şimdide işte yaklaşamıyorum durup dururken aklıma geliyor ama :-(
kır zincirlerini benceBilmiyorum utangaç yapıya sahibim şimdiye kadar eşime ben hic yaklaşmadım ve şimdide işte yaklaşamıyorum durup dururken aklıma geliyor ama :-(
Bu gidişle ben de galiba öyle olcam normalde o benim istememe hic bırakmaz ama bu aralar o da haftada bir felan yaklaşıyor bu bana az geliyor normalde isteksizim bende şimdi birden böyle oldum bakalım nasıl yencem bu durumu
O zaten ammena ben accık makyaj bi giyinim peşimde aynen bakalım öyle yapcam artık napim :) her gün giyinim artık başka caresi yok galibao da demişti sen istersen zaten bir gün ben sen ne istersen onu yapcam diye adam kendinden emin istemiyecegim den cok utangacım
utancak sıkilacak bisi yok sonucta buda bir nevi ihtiyac :)O zaten ammena ben accık makyaj bi giyinim peşimde aynen bakalım öyle yapcam artık napim :) her gün giyinim artık başka caresi yok galibao da demişti sen istersen zaten bir gün ben sen ne istersen onu yapcam diye adam kendinden emin istemiyecegim den cok utangacım
işteyken mesaj at bu akşam seni istiyom diye
en azından bunu yap bari de sinyali alsın adam.
siz bu utangaçlıkla çocuk nasıl yaptınız ayıptır sorması.İşte degil evdebu aralar kursa başlicak. O da evde dolanınca zaten
Biz hiç ara vermedik hamileliğimin başından beri aynı şekil devam etti sadece pozisyon kısıtlığı vardı malum göbek büyüdükçe pek aktif olunmuuo ama şu aralar kestik çünkü ben iyice ağırlaştım göbeğim iyice büyüdü ve ben huzursuz oluyorum oglumdan utanıyorum bide baya hassaslaştım ilişki sonrası günlerce akıntı kaşıntı oluyo hamileliğin son zamanları yapılinca doğumu başlatıyomuş genrlde günü gelip bi türlü doğuramayanlara doktorlar öneriyo spermler rahim ağzını yumuşatıp doğumun başlamasına neden oluyomuş
içine mi boşalmalı yani o zararlı degilmi bebeğeBiz hiç ara vermedik hamileliğimin başından beri aynı şekil devam etti sadece pozisyon kısıtlığı vardı malum göbek büyüdükçe pek aktif olunmuuo ama şu aralar kestik çünkü ben iyice ağırlaştım göbeğim iyice büyüdü ve ben huzursuz oluyorum oglumdan utanıyorum bide baya hassaslaştım ilişki sonrası günlerce akıntı kaşıntı oluyo hamileliğin son zamanları yapılinca doğumu başlatıyomuş genrlde günü gelip bi türlü doğuramayanlara doktorlar öneriyo spermler rahim ağzını yumuşatıp doğumun başlamasına neden oluyomuş