Kızlar rahim girişi ile bebişin arasında 5 cm varmış çok az değil mi hisseder eğer o kadaryakınsa.Eşimle bunu duyduğumuzdan beri korkuyoruz yakınlaşmaya
Doktor söyledi ultrasonla bakarken biz mi yanlış anladık dersin ne olabilirki başka o 5 cm dedi uzaklıknerden duydun bunu ogle bisi olsa esin hisseder yapma gozunu seveyim
sasirdim baska seydir o.Doktor söyledi ultrasonla bakarken biz mi yanlış anladık dersin ne olabilirki başka o 5 cm dedi uzaklık
off bilmiyom kız tırsıdık valla zaten kırk yılda Bi yanaşıyoduk bebişten beri şimdi adam iyice korktu :))))sasirdim baska seydir o.
dogum kanali var rahim var.
ben 30 haftamdayrim yani esim hissederdi ozaman dimi zaten penis kac cm :) tobe tobe
Valla bosuna korkuosunuz 5 cm baska bisidir yani :) visnelinin de dedigi gibi penis boyu en az 15 diroff bilmiyom kız tırsıdık valla zaten kırk yılda Bi yanaşıyoduk bebişten beri şimdi adam iyice korktu :))))
yanii 5 cm i duyunca böyle oldukValla bosuna korkuosunuz 5 cm baska bisidir yani :) visnelinin de dedigi gibi penis boyu en az 15 dir
ay cnm benim ya korkmayin mantiken dusunsene sacma degilmkoff bilmiyom kız tırsıdık valla zaten kırk yılda Bi yanaşıyoduk bebişten beri şimdi adam iyice korktu :))))
Yok öyle birşey ya biz sonuna kadar devam ettik bebek taaa nerde mümkün değil yuh yaninerden duydun bunu ogle bisi olsa esin hisseder yapma gozunu seveyim
Yok öyle birşey ya biz sonuna kadar devam ettik bebek taaa nerde mümkün değil yuh yani
Selam. Bende 6. Hafta içindeyim 5 i bitirdik. Doktorum kese yerleşmiş çok güzel dedi öğrendiğimizden bu yana 1 kez iliskiye girdik. Ilk trimesterde istek azalır diyorlar ama benim ki tavanda resmen. Çok mu erken şu anda ilişki için? Doktorum korkmayın hayatınıza aynen devam edin dedi.
Geçen gün birisi bana ne düşünülsün çok ayıp dedi forumdan ama sanki biz çocukları yapmadıksorun yoksa devam edin benim lekelenmelerim vardi yapmadik 1 hafta duzene girince hersey devam etmistik :)
Tamam yaa anladık bizden günah gitti bişi olursa sizi bulurumbiz arkadasa anlatamiyoruz birtanem
Tamam yaa anladık bizden günah gitti bişi olursa sizi bulurum