Hamilelikte Cinsellik

Kızlar rahim girişi ile bebişin arasında 5 cm varmış çok az değil mi hisseder eğer o kadaryakınsa. Eşimle bunu duyduğumuzdan beri korkuyoruz yakınlaşmaya

nerden duydun bunu ogle bisi olsa esin hisseder yapma gozunu seveyim

Merhaba bayanlar bende 8 haftalık hamileyim 3 haftalıkken öğrendik o zamandan beri eşimle yakınlaşmadık. Aslında bir problem yok ama içimden istesemde ağrılarım olduğu için vücudum istemiyor nedense. Bende uzaklaşacak diye korkuyorum ama ilk bebeğimiz değil tecrübeli diye biraz içim rahat.Ben bakalım kendimi ne zaman hazır hissedeceğim

kızlar bende size bişi danısmak istiyorum kadının orgazm olması erken doğumu tetikliyormus diye duydum sizce ne kadar doğru doktorumda evet öle bişi var dedi bence kes dedi ama benim hormonlar tavan yaptı eşimi düşünmekten uyuyamıyorum bile o derece netten baktığımdada bazı doktor yazılarında rahim kısa süre kasıldıgı için bişi olmaz derken bazıları olur diyor siz ne düşünüyorsunuz ben 6.ayımdayım

Biz hiç ara vermedik hamileliğimin başından beri aynı şekil devam etti sadece pozisyon kısıtlığı vardı malum göbek büyüdükçe pek aktif olunmuuo ama şu aralar kestik çünkü ben iyice ağırlaştım göbeğim iyice büyüdü ve ben huzursuz oluyorum oglumdan utanıyorum bide baya hassaslaştım ilişki sonrası günlerce akıntı kaşıntı oluyo hamileliğin son zamanları yapılinca doğumu başlatıyomuş genrlde günü gelip bi türlü doğuramayanlara doktorlar öneriyo spermler rahim ağzını yumuşatıp doğumun başlamasına neden oluyomuş

Selam. Bende 6. Hafta içindeyim 5 i bitirdik. Doktorum kese yerleşmiş çok güzel dedi öğrendiğimizden bu yana 1 kez iliskiye girdik. Ilk trimesterde istek azalır diyorlar ama benim ki tavanda resmen. Çok mu erken şu anda ilişki için? Doktorum korkmayın hayatınıza aynen devam edin dedi.

sorun yoksa devam edin benim lekelenmelerim vardi yapmadik 1 hafta duzene girince hersey devam etmistik :)

uf arkadaşlar ben eşimin bana dokunmasına bile tahaamül edemiyorum şuan 8.haftaya girdim ama aşırı isteksizlik elini bile tutmak istemiyorum gece sarılıyor kolunu çektiriyorum dokundugu zaman elini çekmesini söylüyorum sanki dokununca üzerimde 40 kat ağırlık var gibi 6 haftalıkken kanamam oldu korkudan ilişkiye girmiyoruz daha sonrasıda girmeyi düşünmüyorum bişey olcak korkusu var halen düşük ilacı kullanıyorum ama kanamam devam etmiyor ben böyle napcam

Tamam yaa anladık bizden günah gitti bişi olursa sizi bulurum

olmaz bebegim korkma ben hep burdayim
pozisyona ve cok asiri abanmadigi surece sorun yok.
bizim o haftalarda normaldi simdi 2 pozsyondan baska rahat edemiyorum gobek bir hayli buyudude :)

Son 6 hafta kala artık tavsiye etmiyorlar,erken doğumu tetikleyebilir.Ondan öncesinde ise düşük riski yoksa yani doktor kısıtlama koymadıysa, karın bölgesine baskı olmadıkça sorun yok.

Ben de şuan 18 haftalık hamileyim ve şu iki gündür hep aklıma geliyor ama eşime de yaklaşamıyorum cünki utanıyorum ne yapcam ben nasıl davranmalıyım ilk kızım da böyle değildim şuan o kadar ki düşününce sulanıyorum benneyapcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…