Sperm erken doğumu tetikleyebiliyor,içindeki bir madde öyle yaparmış.Bu sebeple eşiniz bu bakımdan korunsun.
Tabiiki, istersen araştır netten.
Neden kondom kullanmak gerekiyor acaba? Ben 5+5 teyim kondom kkullanmadıkhic. Yanlis mi yaptik endiselendim simdi :/
enfeksiyon riskini karşı canım mutlaka kondom kullanın demişti bizdedaha tık yok o ayrı
Canim jennifer lopez'in b plani diye bir filmi var,orada hamile birinin cinsel isteklerinin birden arttigini anlatmis,cok seker bi film,esinle birlikte izleyebilirsin hem o da kendi gormus olur:)ben izledigimde hamile kaldigimda boylemi olucam demistim ama olmadim,aslinda sen sanslisin bu konuda:)Merhaba kızlar sorunum baya sıkıntılı.
Sorunum 21+1 günlük hamileyim ve 1 haftadır aşırı cinsel istek mevcut.
Bunu esimde fark etti ve kendine sinir yapıyor Yetemiyorum diyor.
Aksine hiç böyle olmazdı.
ilişki esnasında vücudum aşırı kasiliyor..
Açık konusamiyorm utanıyorum
Sizlerdede böyle mi yoksa ben mi garibimben Hormonlardan supheleniyorum
Canim suan son ayima girdim millette cinsellik duygusu azalirmen bende tavan yapti esime yaklasinca sapik muamelesi goruyorum cocuga bisey olacak diye yaklasmiyor bana komedi bir durum resmenbize 1 ay yasak geldi kızlar 1 defa kanamam oldu hala da lekelenmem devam ediyor... bu yasaklı süreç içinde isteğim arttı. hormonalmı yoksa yasak diyemi beni çekti sebebini anlamadım. akşam işten geldikmi hemen odama geçip uyuyorum eşimle hiç oturmuyorum dayanamam diye adamdan kaçıyorum onada bişey söylemedim ya oda dayanamazsa diye saklı tutuyorum
hormonal oldugu icindir ilk 3 ay ben tiksinmisdim resmenbize 1 ay yasak geldi kızlar 1 defa kanamam oldu hala da lekelenmem devam ediyor... bu yasaklı süreç içinde isteğim arttı. hormonalmı yoksa yasak diyemi beni çekti sebebini anlamadım. akşam işten geldikmi hemen odama geçip uyuyorum eşimle hiç oturmuyorum dayanamam diye adamdan kaçıyorum onada bişey söylemedim ya oda dayanamazsa diye saklı tutuyorum
Ne olacak bu halimizCanim suan son ayima girdim millette cinsellik duygusu azalirmen bende tavan yapti esime yaklasinca sapik muamelesi goruyorum cocuga bisey olacak diye yaklasmiyor bana komedi bir durum resmen
Bende tiksinmistim ama simdi sanki ben o deilimhormonal oldugu icindir ilk 3 ay ben tiksinmisdim resmen
Bazi erkekler öyle kendileri kadinlardan daha isteksiz erkekleri biz hep istekli saniYoruz ama öyle degilInşallah canım evet bencede şanslı ama bizim ki istekli olmam konusunda şikayetçi çocuk için değil o tuhaf :)
Bazi erkekler öyle kendileri kadinlardan daha isteksiz erkekleri biz hep istekli saniYoruz ama öyle degil
kızlar size bir şey sormak istiyorum. sizce ilişki sırasında acı yanma olması normal mi. bir de ilişki sonrasında vajen girişindeki o kemikler adı ne bilmiyorum çatı mı oluyor orası her neyse orası ağrı yaptı özellikle ayağa kalkınca. sizce bu tehlikeli bir durum mudur doktoruma danışmam gerekir mi? sadece bir kez yaşadım bunu.