Ben 17. Haftamdayim. Daha önce bir düşük yaptım.
Suan hamileligimde bi sorun yok.
eşimle cinsel hayatimiz yok.
Galiba gebeliğim boyunca doğurana kadarda olmayacak. Doktora sormadim. Ne yapmalıyız?
Sordum canim herhangi bi sorun yok diyor.hersey normalmis ama ben bu psikolojiyi ustumden atamiyorum.dayanacagiz sabredecegiz diyorum Eşime ama ben de onu istiyorum.benim ki tamamen psikolojik dimi?4. Ayimda bitsin oyle artik.3lu taramami da atlatayim.dedigin gibi dr a sorarim ya da ozel bi tip merkezine gidip bayan dr la konysmayi denerim.cok saol canimMeleksr ayni haftadayiz senle ve 5 .haftada benimde lekelenmem oldu sanırım yerleşme lekesiydi çok şükür bi sıkıntı yok simdi belki de bi sorun yoktur doktoruna düşük tehlikem devam ediyormu ,dikkat etmem gereken şeyler kısıtlamalarım varmı doktor bey seklinde sorabilirsin canım aleni sormana gerek kalmaz.
Kızlar hastanede gebe takip birimi oluyor orada hemşire ve ebe size gebelik süreci hakkında bilgi veriyor. Lütfen kaydınızı yaptırın ve verdikleri kitapçıklar çok bilgilendirici almayı unutmayın. Ebe hanım lekelenme ve kanama varsa düşük riski sebebiyle ilk 3 ay ilişkinin yasak olduğunu, son 3 ay da doğumu tetiklediğini söylemişti bana. 4-5-6 ay arası en rahat dönemmiş buna göre. Sık ilişki ise hiç bir dönemde tavsiye edilmediğini eğer ilişki illa yaşayacaksınız sert olmayan yumuşak hareketlerle olması gerek.Çünkü rahim içi daha hassasmış
Ben 17. Haftamdayim. Daha önce bir düşük yaptım.
Suan hamileligimde bi sorun yok.
eşimle cinsel hayatimiz yok.
Galiba gebeliğim boyunca doğurana kadarda olmayacak. Doktora sormadim. Ne yapmalıyız?
Şahsen bazen çok artıyor bazen çok azalıyor.Gebelik normal seyrindeyse doktorlar zaten karın bölgesine baskı uygulamamak kaydıyla izin veriyorlar.Netten okuyabilirsiniz hangi durumlarda yasak olduğuna dair.
kız bir an korktum he dedim herhalde böyle devam edicek hatta eşimle atıştık bile :)Aynen öyle canım, sürekli öyle kalmaz merak etme
Sen çok değiştim sana yetemiyorum gibilerindenEşinle niye atıştınız ki? Ne dedi ki sana? Abartma falan mı?
Aaa buda kızacak birşey değil ki ,ne güzel işte eşi onu istiyor.Yetmemek değildir ki hem, olsa olsa yetişememektir :))
ben de 10+3 teyim ama şimdiye kadar hiç yapmadık. İlk hamileliğin ikimizde çekiniyoruz denemeye. Dr yasaklamadı sadece kondom kullanmanız gerekiyor dedi. Ama ne zaman cesaret edebileceğiz bilmiyorum:) sarılıp uyumakla yetiniyoruz şimdilik ama eşim zorlanıyor mu merak ediyorum aslında şikayet etmiyor hiç sabrederim diyor korkusundan:)
Bu hamileligin son ayları icin diye biliyorum ama her ddönemicin gecerli mi bu ?Sperm erken doğumu tetikleyebiliyor,içindeki bir madde öyle yaparmış.Bu sebeple eşiniz bu bakımdan korunsun.