kızlar hamileyim henüz bir aylık bile değilim ilişki konusunda ne yapalım hamile olduğumu öğrendikten sonra hiç ilikişkiye girmedik korkuyoruz bi şey olur diye ..nasıl olmalı sizce
o zaman keyifli ve sakin oldugu bir vakit neden bu durumdan şikayetci oldugunu sor acıkca konusun canım bulmuş bunuyor valla:)
Bende oyleydim canim ama sukur gecti benim esimyapmiyordu birde hergun cocuga bisey olcak diye banada sorsan hergun istiyodum :) geciyo yani karnin cok buyuk degilken tadini cikar
Haklısın Birtanem ay geçsin ya bizim ki odun yanıyorum orali olmuyor
Benimkide oyle canim suan cok istek yok zaten 2 haftada bir belki yapiyoz ona bile kirk nazla yani sanki ben dusunmuyom cocugumuben neler cektim ahh ahhh :) o yokken gurur yapiyodum yapmiycam o istesede diyodum gelince deli gibi istiyodum yine yok diyen o oluyodu ben ona lohusalikta soracam artik gorur o gununu :)
Kizlar supersiniz ya.bizdede tmm tersi.esim hamile kalmadan onceki durumumdan daha istekli.bende tersi istek yok.midem bulaniyor.kokulara karsi hassasim.10 haftaligim.13 haftaya kadar yasak aslinda ama biz haftada bir yapuyoruz.oda adamin durumuna uzuluyorum yazik diyorum yapiyorum.keske bende sizin gibi istekli olsam.istekli oldugum gunleri ozledim.
İlk 3 ay dikkatli olmak lazım tabi ama herhangi bir sıkıntı yoksa düzenli cinsel hayatı zaten doktorlar da tavsiye Ediyolar, son 3 ayda ise fazla yormucak çok zorlanmıcak şekilde yapılmalı:))
Bende doktoruma esimde yanimdayken sorucam bizim ki suan sıkıntı yapmıyor çok şükür düzeldi gibi :)Kocalarimizda bilmediği için boyle oluyor arkadaşlar aslında daha anlayışlı olsalar çok iyi olacak heleki ilk çocukta çok korkuyolar birşey olacak diye doğumdan sonrada öyle oluyor bi sure kutsal bi varlık gibi görüyorlar eşlerini buda çok yıpratıcı gerçekten bende yaşadım ve çok mutsuzdum. Ama simdi 2. Hamileliğim de daha bilinçli gibi geliyor eşim ,eslerinizi bilgilendirin kızlar olmazsa Dr yaninda sorun sizlerden uzaklaşmasın inanın sonra daha başka sorunlar çıkıyor.araya soğukluk giriyor.
ben de 10+3 teyim ama şimdiye kadar hiç yapmadık. İlk hamileliğin ikimizde çekiniyoruz denemeye. Dr yasaklamadı sadece kondom kullanmanız gerekiyor dedi. Ama ne zaman cesaret edebileceğiz bilmiyorum:) sarılıp uyumakla yetiniyoruz şimdilik ama eşim zorlanıyor mu merak ediyorum aslında şikayet etmiyor hiç sabrederim diyor korkusundan:)
Ben evli değilim ama evli ve bir çocuk annesi arkadaşımın ayrıca doktor bir ablamın tavsiyesi hamileyken ilişkiyi kesmemeniz doğrultusunda. Kadınların hormanel yapısındaki değişiklik yüzünden ve vücut kendini yeni bir aşamaya hazırladığından ilişkiye girmek hem beden hem ruh sağlığı açısından iyidir. Doğumun çok daha kolay olmasını sağlıyormuş ayrıca :) Zaten doktorların hiçbiri anormal bir durum olmadığı sürece yasak getirmez ilişki yasağı kadınların kendi uydurduğu bir şeydir :)
Korkulacak bir şey yok :)
şukur bende kusma olmuyor ama mide hassasiyeti var tabi oğurmelerim oluyor. İnşallah biz de düzene gireriz özledim:) o haftalarda kusmaktan yapmamistik ama sonra artış oluyor ozaman insan dayanamiyor
şukur bende kusma olmuyor ama mide hassasiyeti var tabi oğurmelerim oluyor. İnşallah biz de düzene gireriz özledimvalla kocamı
kıyamam ben Bi kere yaşadım berbat bir şey insan çok halsiz kalıyor. Çalışıyorum ben sabah kahvaltıyı hızlı yaparsam midem daha kötü oluyor bir de diş fırçalarken zorlamıyorum. Çubuk kraker baya işe yarıyor mideyi bastırmada. Neyseki atlatmışsın zor dönemleri. Bi de şu ikili testi sorunsuz atlatsak allahım güzel bir o kadar da stresli süreçlerInşallah canım :) ben tam 12 haftaya kadar kustum 3 4 kilo verdim düşün
kıyamam ben Bi kere yaşadım berbat bir şey insan çok halsiz kalıyor. Çalışıyorum ben sabah kahvaltıyı hızlı yaparsam midem daha kötü oluyor bir de diş fırçalarken zorlamıyorum. Çubuk kraker baya işe yarıyor mideyi bastırmada. Neyseki atlatmışsın zor dönemleri. Bi de şu ikili testi sorunsuz atlatsak allahım güzel bir o kadar da stresli süreçler